Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Aangenaam klimaat?

Airco Installatie

Airco installatie – geniet het hele jaar door van een aangenaam klimaat

Op zoek naar een betrouwbaar airco-installatiebedrijf uit de regio? Welkom bij Van den Brink Koeltechniek; jouw professionele partner voor airco installatie in de regio. Als erkend airco installateur bieden wij altijd passende oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en repareren van airco installaties. Voor thuisgebruik en groot professioneel en industrieel gebruik. Elk project voeren wij met zorg en plezier uit.

Airco inclusief montage

Een airco installatie is tegenwoordig geen overbodige luxe. Waar een aantal jaar geleden de airco installatie alleen gebruikt werd om te koelen, zien we steeds meer huishoudens en bedrijven een airco aanschaffen om te verwarmen. Zeker met de huidige gasprijzen. Bij Van den Brink Koeltechniek ontzorgen we jou van A tot Z. Wij zorgen dus voor de airco inclusief montage! Zo heb jij er geen omkijken naar. Een airco installeren kan vaak al binnen een dag.

Geweldig goed bedrijf, zeer professioneel, een absolute aanrader! – H. Oosterlaken

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Jouw airco installatie in 5 stappen

 1. 1

  Plan een gratis adviesgesprek in
  Vraag via onze website een gratis adviesgesprek aan. Na aanvraag nemen we telefonisch contact met je op. We nemen een korte vragenlijst met je door en plannen een datum in. Meteen bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook.

 2. 2

  Adviseur aan huis
  Samen met de adviseur bespreek je jouw wensen. Bekijkt je woning en de beste plek voor de airco installatie. Loop deze ronde gerust mee. Hij of zij zal je alles vertellen over de mogelijkheden, maar ook over de onmogelijkheden van je toekomstige airco installatie.

 3. 3

  Plan + offerte
  Elk huis is anders en elke wens ook. Wij maken een plan en offerte op maat, met duidelijke specificaties en geen verrassingen achteraf. Je airco installatie komt zo steeds een stapje dichterbij.

 4. 4

  Installatiedatum
  Je offerte akkoord? Dan maken we een afspraak voor de installatiedatum. Een airco installeren is voor ons een koud kunstje en kunnen we meestal binnen 1 dag.

 5. 5

  Onderhoud & service
  Je airco installatie altijd laten draaien als een zonnetje? Dan is een jaarlijkse reiniging en onderhoud aan te raden. Je kunt ervoor kiezen om een servicecontract met ons af te sluiten. We leggen je de voordelen graag uit.

Gratis advies aan huis?

Wij komen altijd snel bij je langs. Voor advies, installatie en service. Wij verzorgen jouw airco installatie binnen 1 dag. Maak een afspraak en wie weet komen Wilfred, Kevin, Herrik of één van onze ander coole gasten jouw airco binnenkort installeren.

Maak een vrijblijvende afspraak

Snelle 24 uurs Service

Een airco laten plaatsen

Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van airco systemen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken met de beste merken (Mitsubishi Heavy Industries & Daikin) en materialen om ervoor te zorgen dat jouw airco-systeem perfect functioneert en een lange levensduur heeft.

 

Tevreden klanten; dat vinden wij cool. En daar doen wij alles voor. Bij ons geldt afspraak is afspraak. Akkoord gegeven op een offerte? Dan is dat de prijs die je betaalt. We vertellen je precies welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en hoe lang we denken bezig te zijn met jouw airco installatie. Door kraakhelder te zijn voorkomen we dat onze relatie bekoelt.

Afspraak = afspraak

Erkend airco installateur

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de laatste technologieën, zijn wij in staat om snel en efficiënt te werken. Hierdoor kunnen wij jouw airco-systeem snel installeren (vaak al binnen één dag) zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze service.

 

Daarnaast zijn wij een regionaal bedrijf, dit betekent dat wij snel ter plaatse kunnen zijn bij eventuele problemen of storingen. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op een oplossing voor jouw airco-probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder!

Kwaliteitskeurmerken

Wij helpen klanten met passende oplossingen. Altijd professioneel en vriendelijk. We zijn in het bezit van verschillende kwaliteitskeurmerken. Zo zijn wij NVKL-erkend installateur en F-gassen gecertificeerd. En daarnaast houden we ons aan de NVKL- gedragscode, dat staat voor eerlijk, maatschappelijk verantwoord gedrag.

VCA gecertificeerd
Bureau Veritas
NVKL erkend installateur
kenteq
ISO 9001 Gecertificeerd
Erkend leerbedrijf

Onze zekerheden

 1. 1

  Duurzame apparatuur
  Wij werken bij voorkeur met apparatuur van het merk Mitsubishi; gerenommeerde airco installaties, die zich door de jaren bewezen hebben. Ze houden zich bovendien continu bezig met innovatie en duurzaamheid.

 2. 2

  Vakkundige installatie
  Onze monteurs zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten en krijgen regelmatig bijscholing. En laten we ervaring vooral niet vergeten. Jouw airco installatie is bij onze monteurs altijd in goede handen.

 3. 3

  Goede en nette werkwijze
  Wij werken volgens de geldende gedragscodes en volgens alle veiligheidsvoorschriften. We vegen onze voeten bij binnenkomst en na installatie laten we alle ruimtes netjes achter.

 4. 4

  Altijd snelle service
  Onze hulp nodig? Problemen met je airco installatie? Wij staan binnen 24 uur bij je voor de deur.

 5. 5

  Altijd een expert in de buurt
  Zodat we je snel kunnen helpen. Met een vraag of probleem. Jouw airco installatie is bij ons altijd in goede handen.

 6. 6

  Duidelijke afspraken
  We werken transparant en bij ons geldt afspraak = afspraak. Geen verrassingen achteraf en duidelijke communicatie.

Maak snel een afspraak

Wij komen altijd snel bij je langs. Voor advies, installatie en service. Wij verzorgen jouw airco installatie binnen 1 dag. Maak een afspraak en wie weet komen Michiel, Arno, Kees of één van onze ander koele gasten jouw airco binnenkort installeren.  Nu aanmelden, binnen 24 uur reactie.

Alvast kennismaken met onze koele gasten?

Dit zijn ze:

Afspraak maken