Whatsapp icon

Airconditioning in huis
het hele jaar door comfortabel wonen

Een airconditioning in huis….steeds meer woningbezitters raken overtuigd van het nut van een airco thuis. Een airco-installatie brengt je verkoeling in de zomer en kan in de winter prima verwarmen (doordat ze zijn uitgerust met warmtepomp). Een airco installeren in een bestaande woning kan vaak binnen een dag. Zo kun jij snel genieten van een koele boel. Wij installeren je airco graag!

Airco plaatsen in huis

We begrijpen dat je bij het plaatsen van een airconditioning in huis niet over één nacht ijs gaat. Een airco laten plaatsen in huis is tenslotte een behoorlijk investering die je maakt. Desalniettemin is het wel een investering die je een hoop woongenot geeft. In de zomer, maar ook in de winter. Bij Van den Brink geven we je graag advies over een airco voor thuis. Je vindt er van alles over op onze website, maar je kunt ons ook altijd mailen of bellen. Of vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan. We komen dan bij je aan huis en bespreken jouw wensen en de mogelijkheden.

Van den Brink installeert je airco thuis:

  1. Binnen 1 dag

  2. Netjes en vakkundig (met een coole werkwijze)

  3. Door een vriendelijke monteur

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews

Airco installeren in jouw woning

In principe is elke woning geschikt voor het plaatsen van een airco-installatie. Of je nu in een monumentaal pand woont of in een gloednieuw nieuwbouwhuis. Bij een monumentaal pand is het overigens wel vaak zo dat een omgevingsvergunning nodig is voor het plaatsen van een airco-installatie. Over het algemeen geldt dat een airco installeren in een bestaande woning niet meer dan een dag in beslag neemt. Onze monteurs plaatsen maandelijks vele airco’s bij mensen thuis. Wanneer zij een airco plaatsen zullen zij zo schoon en netjes als mogelijk werken, zodat jij er als bewoner zo min mogelijk hinder van ondervindt. En is je airco eenmaal geïnstalleerd? Dan zal de monteur je goed vertellen en demonsteren hoe de airco werkt.

Verschillende soorten airco’s voor thuis

Er zijn verschillende soorten en typen airco’s die je kunt plaatsen in huis. Welke airco het meest geschikt is voor je woning is ook afhankelijk van je wensen en je budget. De meest voorkomende airco-installatie is de zogenaamde split airco. Dat betekent een airco met een unit buiten en één of meerdere units binnen. Voor een airco in een woonhuis minder van belang, maar ook het koelvermogen berekenen. Wij installeren voornamelijk airco’s van het merk Mitsubishi, omdat ze bekendstaan om hun betrouwbaarheid en uitgebreide functionaliteiten. Belangrijk om bij de installatie van een airconditioning in huis te kiezen voor een erkende installateur. Zo weet je zeker dat er oog is voor kwaliteit op alle fronten.

——————–

Tips van Van den Brink

  1. Noteer van tevoren je airco-wensen

  2. Bepaal een realistisch budget

  3. Stel vragen

  4. Zoek een erkende installateur

Je airco thuis – belangrijk om goed te onderhouden

Lekker lang genieten van je airco; dat wil je natuurlijk. Het liefst zonder problemen. Dat is ook precies wat wij willen. Om problemen in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om je airco goed te onderhouden. Dat betekent niet alleen regelmatig je airco bijvullen thuis , maar ook periodiek onderhoud door een monteur. Je kunt bij ons na installatie een service- en onderhoudsabonnement afsluiten. Wij geven je dan een seintje als het tijd is voor een onderhoudsbeurt van je airco en houd je je installatie in topconditie!

Vragen die we vaak krijgen

Bij Van den Brink doen we er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten van je airco-installatie. Van goed advies tot onderhoud en van vakkundige installatie tot 24-uurs service. Wij zijn altijd dichtbij. Ook om je vragen te beantwoorden. Hier alvast een top 3 van vragen die we vaak krijgen:

 

 

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van klimaatbeheersing voor jouw woning? Neem contact met ons op voor advies. Onze specialisten helpen je graag verder met een advies op maat.

Vertel mij meer!