Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Terug

02/06/2017

Hoog bezoek bij Van den Brink Koeltechiek

Kinderen van groep 5 en groep 8 van CBS de Wendakker uit Zwolle hebben een werkbezoek aan ons gebracht. Dit was in het kader van de Week van de techniek.  Na kennis gemaakt te hebben met één van onze monteurs moesten ze natuurlijk herkenbare bedrijfskleding aan Van den Brink Koeltechniek. Want we gingen op werkbezoek bij gingen bij onze buren Van Boven Banket.  Hier hebben de kinderen ervaren wat koeltechniek inhoudt door de werking van een koel- en vriescel te ervaren. Uiteraard kregen alle kinderen een ijsje vanuit de vriescel.

Wat is koeltechniek nu eigenlijk?

Hierna heeft de monteur uitleggen gegeven wat koeltechniek is. Met kleine proefjes kregen de kinderen daarna uitleg over hoe een koelinstallatie werkt. En probeerden ze zelf de lucht te laten afkoelen met de hulp van een slang en een beker gevuld met ijs.

De reacties van de kinderen waren heel positief. Alle kinderen vonden het een leerzaam en leuk uitje. En toen ze hoorden dat ze het coole Van den Brink Koeltechniek t-shirt mochten houden werd het allemaal nog leuker!