Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Een airco installeren in bestaande woning

Een airco installeren in bestaande woning is natuurlijk gewoon mogelijk. Bij merendeel van de aanvragen die we ontvangen gaat het om de installatie van een airco in een bestaande woning. Maar we installeren ook airco’s in nieuwbouwhuizen, monumentale panden en bij bedrijven. Het installeren van een airco is voor onze monteurs een koud kunstje.

Wij doen het ontwerp, de installatie & het onderhoud

Dat noemen we nu goede service. Een airco-installatie in bestaande woningen is een klusje dat geklaard moet worden door een vakkundig installateur. Iemand die precies weet wat hij of zij doet. Voor de daadwerkelijke installatie komt er eerst een adviseur bij je aan huis. We kijken dan samen met jou naar de wensen en mogelijkheden. En ook na de installatie blijven we je helpen. Of je nu een vraag hebt, je airco onverhoopt een storing heeft en met onderhoud.

Welke airco past bij jou?

Welke airco-installatie je uiteindelijk kiest, is natuurlijk afhankelijk van je wensen en budget. Je kunt er van op aan dat al onze airco’s muisstil en energiezuinig zijn. Omdat de meeste airco’s zijn voorzien van een warmtepomp, kun je er in de winter je woning ook mee verwarmen. Zo geniet je het hele jaar door van je airco.

Naast je wensen en je budget zijn er nog een aantal factoren belangrijk bij airco installeren in bestaande woning:

  • In welke mate je woning geïsoleerd is;
  • De aanwezigheid van ramen en zonwering;
  • Type dak; plat of oplopend;
  • Het aantal kubieke meters dat gekoeld moet worden.

Bij Van den Brink werken we alleen met de beste installaties, de beste materialen en vakkundige monteurs.

Meest gekoelde ruimtes; slaapkamer en woonkamer

Een airco-installatie draagt bij aan nog comfortabeler wonen. De woonkamer en slaapkamer zijn de ruimtes waar het meest zijn in huis. Logisch dus dat verkoeling hier in de zomer hoge prioriteit heeft. Dankzij een airco zijn slapeloze nachten tijdens warme zomers verleden tijd. We merken ook dat steeds meer mensen hun hun zolder of garage gekoeld willen hebben, omdat deze ruimtes dienstdoen als thuiswerkkantoor. Vooral een zolder is tijdens de zomer vaak de warmste ruimte in huis.

——————–

Airco installeren in bestaande woning – kosten

Natuurlijk wil je graag weten wat het kost om een airco in je bestaande woning te laten installeren. Bij ons heb je al een airco-installatie vanaf €1.900. Precies weten welke investering je doet? Vraag een adviesgesprek aan.

Maak een afspraak voor gratis advies aan huis

Airco installeren in bestaande woning? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Contact opnemen