Whatsapp icon

Airco in Almere

Wil jij in Almere het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur in je woning, van een optimale luchtvochtigheid en van een goed geventileerd huis? Laat dan een Airco in Almere installeren. Door een split-unit systeem door de installateurs van Van den Brink Koeltechniek in je woning te laten installeren, kun jij binnen één dag al profiteren van een gezond binnenklimaat. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. 

Een aangename temperatuur met een airco in Almere

Veel mensen denken onterecht dat een airco in Almere alleen nuttig is op de weinige subtropische dagen die ons land jaarlijks kent. De systemen van Van den Brink Koeltechniek kunnen op die dagen natuurlijk zorgen voor een aangenaam koele leefruimte, maar wist je dat een airco in Almere ook op alle andere dagen in het jaar kan zorgen voor een aangename temperatuur in je woning? De aircosystemen verkoelen namelijk niet alleen je woning, maar op de koudere dagen kan een airco je huis ook verwarmen. En het mooiste is dat je hiermee ook kunt besparen op je energierekening. Een airco in Almere zorgt ervoor dat je kunt besparen op traditionele stookkosten. 

Nog meer voordelen door een airco in Almere

Met een airco in Almere van Van den Brink Koeltechniek kun je, zoals hierboven aangegeven, het hele jaar door profiteren van een aangename temperatuur. Daarnaast kan met airconditioning ook de luchtvochtigheid in je woning optimaal worden geregeld. Door middel van de airco in Almere kan de lucht bijvoorbeeld droger worden gemaakt. Dat is gunstig op warme dagen wanneer de lucht benauwd aanvoelt. Droge lucht voelt veel minder warm aan. Naast een aangename temperatuur en een ideale luchtvochtigheid zorgt een airco in Almere ook voor ventilatie in je woning. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld weinig ramen in sommige ruimtes hebt. Kortom, een airco in Almere zorgt in alle opzichten voor een gezond binnenklimaat. 

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Airconditioning in Almere laten installeren?

Wil je een airco in Almere laten installeren? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek. Een van onze vakkundige en NVKL-erkende installateurs komt dan bij jou langs om binnen 1 dag het systeem te installeren. Regelmatig kunnen de installateurs bij jou het systeem komen controleren en onderhouden. Twijfel dus niet en gun jezelf een gezond binnenklimaat met een airco in Almere, Apeldoorn, Meppel, Genemuiden, Dronten, Hattem, Sneek, Heerde, Epe, VaassenKampen en Zwolle.

 

Gratis adviesgesprek aan huis

Plan een gratis adviesgesprek aan huis met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden van een airco voor jouw woning.

Neem contact op