Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Almere

Het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur in je woning, een optimale luchtvochtigheidsgraad en een goed geventileerd huis? Laat dan een airco installeren in je woning in Almere! Met een split-unit systeem van Van den Brink Koeltechniek kun je al direct profiteren van een gezond binnenklimaat, want onze ervaren monteurs kunnen een airco meestal al binnen één dag installeren in heel Almere. Neem vandaag nog contact met ons op, we helpen je graag!

Altijd een aangename temperatuur met een airco in Almere

Veel mensen denken dat een airco in Almere alleen nuttig is op de zeldzame subtropische dagen die ons land jaarlijks kent. Maar niets is minder waar: een airco is altijd een handige investering. De systemen van Van den Brink Koeltechniek kunnen namelijk niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Daardoor heb je niet alleen op zonnige dagen profijt van je airco, maar is je woning ook aangenaam tijdens de  ijskoude wintermaanden. Het allermooiste? Met een airco installatie in Almere kun je ook nog eens kosten besparen op je energierekening.

Nog meer voordelen van een airco installatie in Almere

Met een airco in Almere van Van den Brink Koeltechniek profiteer je dus het gehele jaar door van een aangename binnentemperatuur. Onze geavanceerde airconditioners kunnen namelijk ook de luchtvochtigheid in je woning optimaal regelen. Op een warme, benauwde dag kan zo’n moderne airco erg gunstig zijn: de hoge luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de lucht zo drukkend en verstikkend aanvoelt. Een airco in Almere kan de lucht die je naar binnen haalt niet alleen koeler maken, maar ook droger. Daardoor voelt je woning direct veel minder warm aan. Daarnaast zorgt een moderne airco ook voor voldoende ventilatie en gefilterde lucht in je huis, wat handig is voor mensen met hooikoorts of in woningen met weinig ramen. Een airco in Almere zorgt dus voor meer dan alleen verkoeling: je creëert er in alle opzichten een gezond binnenklimaat mee.

Op je stookkosten besparen met een airco installatie in Almere

Bij Van den Brink Koeltechniek begrijpen we dat je energiekosten wilt besparen in jouw woning of bedrijfspand in Almere. Daarom bieden wij duurzame airco’s die zowel kunnen verwarmen als verkoelen. Onze elektrische airconditioners zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Of je nu van plan bent om volledig van gas af te stappen of gewoon je gasverbruik wilt verlagen, door een airco te installeren in Almere bespaar je direct op je stookkosten!

Bovendien kun je met een moderne airco in Almere rendement behalen tot wel 400%. Dit komt doordat een airco als een warmtepomp fungeert en energie uit de buitenlucht haalt, waardoor je meer warmte-energie krijgt dan dat je elektriciteit verbruikt. Kortom, met een airco in Almere kun je niet alleen genieten van een comfortabel binnenklimaat, maar kun je ook flink besparen op je energiekosten.

Een airco installeren in Almere? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Op zoek naar een airco installateur in Almere? Of je nou op zoek bent naar een split-unit airconditioner, een multi-split airconditioner wilt laten installeren in Almere of gewoon wat meer advies wilt inwinnen, wij zijn jouw partner voor alles wat te maken heeft met airconditioning in en rondom Almere. Onze airco installateurs in Almere zijn vakkundig en NVKL-erkend en kunnen onze airconditioning systemen vaak al binnen 1 dag installeren. Na de installatie helpen we je graag verder met onze uitgebreide airco service in Almere, wat betekent dat onze installateurs regelmatig langskomen om het systeem te controleren en te onderhouden. Hierdoor geniet je nog langer van alle voordelen die de nieuwe airconditioner je biedt. Gun jezelf een gezond binnenklimaat en neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! We hebben al talloze airconditioners geïnstalleerd in onder andere Almere, Apeldoorn, Meppel, Genemuiden, Dronten, Hattem, Sneek, Heerde, Epe, Vaassen, Kampen en Zwolle.

Gratis adviesgesprek aan huis

Alle woningen zijn anders en iedereen heeft ook andere wensen. Dat snappen we maar al te goed. Daarom komen we graag bij je langs om je opties, mogelijkheden en wensen te bespreken. Een van onze adviseurs helpt je graag op weg om het perfecte binnenklimaat bij jou thuis te creëren met airco installatie in Almere. Plan een gratis adviesgesprek aan huis met één van onze specialisten middels onze airco service en ontdek de mogelijkheden van een airco voor jouw woning.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Airconditioning in Almere laten installeren?

Wil je een airco in Almere laten installeren? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek. Een van onze vakkundige en NVKL-erkende installateurs komt dan bij jou langs om binnen 1 dag het systeem te installeren. Regelmatig kunnen de installateurs bij jou het systeem komen controleren en onderhouden. Twijfel dus niet en gun jezelf een gezond binnenklimaat met een airco in Almere, Apeldoorn, Meppel, Genemuiden, Dronten, Hattem, Sneek, Heerde, Epe, VaassenKampen en Zwolle.

 

Gratis adviesgesprek aan huis

Plan een gratis adviesgesprek aan huis met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden van een airco voor jouw woning.

Neem contact op