Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Heerde

Een gezond binnenklimaat wordt steeds belangrijker. Je herkent vast wel dat je in de ene ruimte snel hoofdpijn krijgt, terwijl je in een andere ruimte rustig urenlang kunt zitten. Dit komt doordat het binnenklimaat in de ene ruimte beter is dan in de ander. Het hebben van een gezond binnenklimaat brengt veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Dit gezonde binnenklimaat krijg je door een airco nabij Heerde in huis te plaatsen. Van Den Brink Koeltechniek staat voor je klaar om de airco in huis te plaatsen. 

Onderhoudsservice

Een airco in de buurt van Heerde heeft, net als alle producten, onderhoud nodig. Dit onderhoud is belangrijk om je airco heel te houden. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt doet je airco nabij Heerde goed. Door deze jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt de levensduur van de airco aanzienlijk verlengt en worden er eventuele storingen voorkomen. Daarnaast blijft hierdoor de energierekening laag. De monteur controleert de airco in Heerde op een aantal punten en zorgt ervoor dat de airco het altijd goed blijft doen. Wil je ieder jaar je airco in Heerde laten controleren? Dan is het een slim idee om onze preventieve onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Dit onderhoudscontract kan ook worden getekend als je jouw airco niet bij ons hebt laten installeren of hebt gekocht. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Storing aan de aircondioning in Heerde?

Zelfs de beste airconditioning in de buurt van Heerde kan een storing krijgen. Die storing kan door de meest uiteenlopende factoren komen. Het is erg vervelend als je airco het ineens niet goed meer doet of het misschien helemaal niet meer doet. Gelukkig zijn de monteurs van Van den Brink Koeltechniek altijd in de buurt. Wij staan namelijk binnen 24 uur nadat wij de melding binnenkrijgen bij je op de stoep om de airco voor je te maken.  Heb je een storing in de (split) airco in Heerde? Dan kun je hier je storing melden

Schaf nu een airco in Heerde aan!

Wil je graag een airco in huis hebben? Bestel dan nu jouw airco in de buurt van Heerde en geniet van een optimaal binnenklimaat! Onze monteurs plaatsen de airco graag op de afgesproken plaats. Neem nu contact met ons op of laat een offerte maken om de perfecte airco in Heerde te laten plaatsen! Wij verduurzamen graag samen met jou jouw huis!

Adviesgesprek inplannen