Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airconditioning in Epe

Wil jij het hele jaar door genieten van de perfecte temperatuur in je woning? Kies er dan voor om een airco te plaatsen in je woning in Epe. Met een airconditioning profiteer je continu van een aangenaam binnenklimaat en dat brengt behoorlijk wat gezondheidsvoordelen met zich mee. Wil je hier meer over weten of wil je weten wat Van den Brink Koeltechniek voor jou kan betekenen? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor het plaatsen van een airco in jouw woning in Epe

Een aangenaam binnenklimaat met een airco in Epe

Ben je niet alleen op zoek naar verkoeling tijdens de warme zomerdagen, maar wil je ook in de winter kunnen profiteren van een aangename temperatuur? Met een airco in je woning in Epe geniet je het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. Je zorgt namelijk niet alleen voor de perfecte temperatuur in je woning, maar ook voor goede ventilatie en een optimale luchtvochtigheid in de binnenruimtes van jouw huis. Bekijk op onze website het belang van klimaatbeheersing in jouw woning. 

De voordelen van een airco in Epe

Naast het feit dat een airco in je woning in Epe kan zorgen voor een aangename temperatuur, een goede ventilatie in jouw binnenruimtes en optimale luchtvochtigheid, kan een airconditioning van Van den Brink Koeltechniek zorgen voor nog meer voordelen. Daarbij kun je denken aan het besparen op je energierekening, het besparen op traditionele stookkosten en het geconcentreerd kunnen werken op je thuiswerkplek. Ben je benieuwd naar alle voordelen van het plaatsen van een airco in je woning in Epe? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek. 

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Storing aan de aircondioning in Heerde?

Wil je zo snel mogelijk een airco laten plaatsen in je woning in Epe? Profiteer dan van uitstekende service bij Van den Brink Koeltechniek. Je airconditioning wordt op de juiste manier geïnstalleerd en daarnaast ontvang je regelmatig onderhoud aan de airco. Op die manier kun je zorgeloos genieten van jouw airco in Epe (dichtbij Apeldoorn, Hattem, Wezep, Kampen, Meppel, Genemuiden, Heerde, Sneek, Zwolle, Almere, Vaassen en Almere).

Interesse in een airconditioning in Epe?

Heb jij interesse in het laten installeren van een airco in je woning in Epe? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek door te bellen naar 038 – 333 27 35 of door een e-mail te sturen naar info@vandenbrinkkoeltechniek.nl. Geniet zorgeloos van een optimaal binnenklimaat met een airco in je woning in Epe.

Adviesgesprek inplannen