Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Lelystad laten plaatsen

Ben je op zoek naar een comfortabele en duurzame airco voor je huis of bedrijfspand in Lelystad en omgeving? Dan is Van Den Brink Koeltechniek de oplossing die je zoekt! Onze airconditioning units bieden niet alleen verkoeling tijdens warme zomerdagen, maar ook verwarming tijdens kille winterdagen. Bovendien werken ze op elektriciteit en zijn ze energiezuinig, wat kan leiden tot besparingen op je gasverbruik en goedkopere verwarming. Wacht niet langer en schakel voor een airco in Lelystad vandaag nog Van den Brink Koeltechniek in.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

ENERGIE BESPAREN DOOR TE VERWARMEN MET EEN AIRCO IN LELYSTAD!

Je kunt behoorlijk besparen op de energiekosten door jouw woning of bedrijfspand in Lelystad met airco te verwarmen. Onze duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Dat doen ze zeer energiezuinig en zonder gebruik te maken van gas. Hoe dit werkt leggen we hieronder uit. Ben je van plan om helemaal van het gas af te gaan, dan is het laten installeren van airconditioning bij jou in Lelystad een goede stap. 

Duurzame oplossing voor comfortabel binnenklimaat

Onze airconditioning units bieden een duurzame oplossing voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat in Lelystad en omgeving. Door te koelen en te verwarmen op een zeer energiezuinige manier, zonder gebruik te maken van gas, kan het gebruik van airconditioning leiden tot aanzienlijke besparingen op je energierekening. Bovendien hebben onze airconditioning units een lange levensduur en kunnen ze binnen één dag worden geïnstalleerd.

Verwarmen met airco – Hoog rendement

Wist je dat moderne airconditioning units vrijwel allemaal een verwarmingsfunctie hebben? Je kunt met een airconditioning unit in Lelystad aanzienlijk besparen op energie, omdat deze in de verwarmingsmodus fungeert als een hoogrendements-warmtepomp. Hierdoor krijg je meer warmte-energie terug dan dat er elektriciteit instopt. Moderne airconditioning installaties, die wij bij jou in Lelystad kunnen plaatsen, kunnen hierdoor rendementen behalen tot wel 400%.

Een comfortabel binnenklimaat begint bij Van den Brink: dé expert in airconditioning! Wij bieden hoogwaardige airco’s aan die zorgen voor verkoeling, verwarming en zuivering van de lucht in jouw huis of bedrijfspand in Lelystad. Hiermee geniet je niet alleen van een aangename temperatuur, maar ook van schone en gezonde lucht.

ALTIJD EEN AANGENAAM KLIMAAT MET EEN AIRCO IN LELYSTAD

Onze airco’s zijn duurzaam en energiezuinig, waardoor je niet alleen bijdraagt aan het milieu, maar ook nog eens bespaart op je energierekening. Bovendien zorgen onze ervaren monteurs voor een perfecte installatie en onderhoud van jouw airco, zodat deze blijft draaien als een zonnetje en de levensduur wordt verlengd. Met regelmatig onderhoud houd je het energieverbruik op peil en voorkom je onnodige kosten.

Adviesgesprek inplannen

Optimale installatie in Lelystad

Onze ervaren monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning en zorgen voor een optimale installatie van jouw airco in Lelystad. Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, supermarkt of woonhuis; wij zorgen ervoor dat de airco perfect geïnstalleerd wordt op de beste plek. Hierbij maken we gebruik van vaste stappen, waardoor we een optimaal binnenklimaat kunnen garanderen.

Gratis adviesgesprek

Wil jij ook genieten van een aangenaam binnenklimaat in jouw huis of bedrijfspand in Lelystad? Vraag dan via onze website een gratis adviesgesprek aan of bel ons meteen voor een afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw wensen en bekijken we je woning of bedrijfspand om de beste plek voor de installatie te bepalen. Vervolgens maken wij een plan en offerte op maat. Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we direct een afspraak voor de installatie van jouw airco in Lelystad. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de installatie meestal al binnen één dag gerealiseerd is.

Kies voor Van den Brink Koeltechniek

Kies ook voor een aangenaam binnenklimaat in jouw huis of bedrijfspand in Lelystad en laat een airco installeren door Van den Brink Koeltechniek. Wij bieden hoogwaardige en duurzame airco’s aan en zorgen voor een optimale installatie en onderhoud. Hierdoor ben je verzekerd van schone en gezonde lucht én een comfortabele temperatuur, het hele jaar door. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en geniet binnenkort ook van een optimaal binnenklimaat!

AIRCO IN LELYSTAD LATEN INSTALLEREN?

Maak een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco-installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Lelystad, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn, Zwolle en Kampen.

Adviesgesprek inplannen