Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco Dronten

Zou jij het hele jaar door willen genieten van een comfortabel binnenklimaat? Laat dan een airco installeren in je woning in Dronten. De airco’s van Van den Brink Koeltechniek zorgen niet alleen voor verkoeling tijdens de warmere dagen, maar kunnen ook een ruimte verwarmen wanneer de temperatuur op bepaalde dagen niet zo hoog is. Bepaal samen met de specialisten van Van den Brink Koeltechniek wat de beste oplossing is voor jouw woning in Dronten en laat de airco binnen één dag installeren. Op die manier kun jij snel en optimaal genieten van de airco in Dronten. 

Een aangenaam binnenklimaat met airconditioning in Dronten

Airconditioning in Dronten kan niet alleen zorgen voor verkoeling tijdens warme dagen of verwarming op de wat koelere dagen, maar een airco van Van den Brink Koeltechniek kan op veel meer vlakken zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Met een split-unit-systeem kun je namelijk ook zorgen voor een optimale luchtvochtigheid. Niet alleen thuis, maar ook op de werkplek. Met een split airco in Dronten kun je ook verwarmen. Ideaal voor de winter!

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Meer voordelen door een airco in je woning in Dronten

Naast dat een airco in je woning in Dronten bij kan dragen aan een aangename binnentemperatuur, optimale vochtigheid van de lucht en goede ventilatie van de binnenruimtes, kan een airco van Van den Brink Koeltechniek ook zorgen voor nog veel meer voordelen. Je kunt met een split-unit-systeem besparen op je energierekening. Doordat je met de aangename temperatuur van de airco kunt besparen op traditionele stookkosten, heeft dit voordelen voor de hoogte van de energierekening.  

Interesse in een (split) airco in je woning in Dronten?

Zou jij graag een aangenaam binnenklimaat willen in je woning of op je werkplek? Ga dan voor een airco uit Dronten (dichtbij Apeldoorn, Kampen, Meppel, Genemuiden, Heerde, Sneek, Epe, Hattem, Zwolle, Almere, Vaassen en Almere). Deze airco’s van Van den Brink Koeltechniek zijn niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Bekijk alle opties op de website of neem contact op met een van onze specialisten om samen te bepalen welk systeem het beste past bij jouw situatie. Dit kan door te bellen naar 038 – 333 27 35 of door een e-mail te sturen naar info@vandenbrinkkoeltechniek.nl

Adviesgesprek inplannen