Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Coole gasten met oog voor kwaliteit.

Van den Brink Koeltechniek uit Kampen is meer dan een decennium geleden opgericht door André van den Brink, de huidige directeur.

Warm hart voor koeltechniek

Koeltechniek is onze passie. Service en kwaliteit onze drijfveer. Al vanaf het begin dat André Van den Brink Koeltechniek begon. Wij helpen particulieren en zakelijke klanten met koeltechnische installaties en klimaatinstallaties. Als erkend airco installateur bieden wij altijd passende oplossingen. W zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en repareren van installaties. Voor thuisgebruik en groot professioneel en industrieel gebruik. Elk project voeren wij met zorg uit.

Warm hart voor mensen

Wij zijn trots op onze fijne club van medewerkers. Dag in en uit zetten zij zich voor de volle 100% in. Werk moet leuk zijn en daar zorgen wij op verschillende manieren voor. Wij geven jonge talenten de kans om bij ons intern het vak te leren. We leiden ze op en al vanaf de eerste dag gaan ze op pad met één van hun ervaren collega- installateurs. En er is altijd ruimte om verder te groeien; voor iedereen. Wij zetten in op collegialiteit, eerlijkheid en een prettige omgang met elkaar. Elke dag weer. Ben jij die frisse wind die we zoeken?

Maatschappelijk betrokken

Wij voelen ons betrokken; bij onze klanten, onze medewerkers én onze omgeving. Daarom zetten we ons ook op maatschappelijk vlak in. Bij ons in de buurt en meer landelijk, met sportsponsoring en door verschillende maatschappelijke organisaties te steunen. We vinden het belangrijk om op deze manier ons steentje bij te dragen

Meedenken en goede communicatie

Wij denken met je mee naar de beste oplossing in jouw situatie. Geen enkel project is hetzelfde, en daar houden wij rekening mee. Tijdens elke fase van het project zijn er korte lijnen en persoonlijke aandacht. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie tijdens het project. Ook voor onderhoud en reparatie van jouw koelcel, vriescel, airconditioning of andere koel- & vriesinstallaties denken wij met je mee naar het meeste geschikte onderhoudscontract. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden voor jaarlijks onderhoud, waarbij wij elk jaar samen met je overleggen wanneer wij langs komen om jouw apparatuur weer in orde te maken.

Totale service

Van den Brink Koeltechniek komt, na een eerste kennismaking waarin de grove lijnen zijn besproken, ter plaatse kijken om een optimaal beeld van jouw situatie te krijgen. De mogelijkheden en beperkingen van jouw wensen worden zo snel helder. Vervolgens werken wij een realistisch en efficiënt plan uit. Van begin tot eind blijven wij bij jouw project betrokken door de engineering, realisatie en plaatsing op ons te nemen.

Kwaliteitskeurmerken

Wij helpen klanten met passende oplossingen. Altijd professioneel en vriendelijk. We zijn in het bezit van verschillende kwaliteitskeurmerken. Zo zijn wij NVKL-erkend installateur en F-gassen gecertificeerd. En daarnaast houden we ons aan de NVKL- gedragscode, dat staat voor eerlijk, maatschappelijk verantwoord gedrag.

VCA gecertificeerd
DEKRA
NVKL erkend installateur
kenteq
ISO 9001 Gecertificeerd
Erkend leerbedrijf

Installateur

Deze NVKL erkenning is een kwaliteitslabel en staat voor garantie. Doe je zaken met
een NVKL-erkende installateur, dan is een goed eindresultaat gegarandeerd. Bij een eventueel geschil kun je de onafhankelijke geschillencommissie voor Koude en Klimaat raadplegen.

Alleen de installateurs die lid zijn van de NVKL mogen dit exclusieve NVKL kwaliteitslabel voeren. Zie je dit logo, dan weet je dat je te maken hebt met een professioneel bedrijf, specialist op zijn vakgebied en een bedrijf dat staat voor service en betrouwbaarheid.

Wij staan voor je klaar!

Ons vak is prachtig. We helpen mensen en bedrijven met passende totaaloplossingen. Wij staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar klaar voor onze klanten. Onze werkwijze is helder en we zetten altijd in op het bouwen duurzame relaties.

Neem contact met ons op!