Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Omdat kwaliteit voorop staat bij van den Brink Koeltechniek.

Onze producten en diensten voldoen aan de geldende normen en kwaliteitseisen. Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificeringen volgens de laatste wettelijke bepalingen.

VCA
Kenteq
Bureau Veritas
NVKL
ISO 9001

Van den Brink Koeltechniek is met succes gecertificeerd volgens ISO 9001.

ISO9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Met deze certificering garanderen wij onze opdrachtgevers dat wij voldoen aan de internationale normeisen.

NVKL erkend installateur

Natuurlijk zijn wij lid van de NVKL. De NVKL is de representatieve brancheorganisatie van ruim 500 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een NVKL erkend installateur.

VCA gecertificeerd

Daarnaast zijn wij volledig VCA gecertificeerd. De VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) is een veelzijdig eisenpakket waarmee steeds meer dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op de aspecten van hun veiligheids-, gezondheids- en milieubeleid.

Kenteq

Wij zijn een erkend leerbedrijf en daarnaast ook aangesloten bij Kenteq, het kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Wij bieden jongen mensen de mogelijkheid zich te bekwamen in de techniek. Deze jonge mensen zijn de toekomst en nodig voor de continuïteit van ons bedrijf. Daarom bieden wij opleidingsmogelijkheden aan gemotiveerde mensen die hun vak perfect willen beheersen.

F Gassen gecertificeerd

Van de Brink Koeltechniek heeft de volledige F- gassen certificering. Wij verrichten installatie en onderhoudswerkzaamheden aan koelinstallaties waarbij F-gassen of ozonlaagafbrekende stoffen kunnen vrijkomen. Om deze werkzaamheden te mogen uitvoeren moet je als bedrijf in het bezit zijn van F gassen certificering. Want alleen deskundig opgeleide monteurs mogen deze werkzaamheden uitvoeren.

Maak een afspraak

We helpen graag! Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak!

Maak een afspraak