Whatsapp icon

Airco Zwolle

Houd het hoofd koel, ook in Zwolle, met een energiezuinige en muisstille van den Brink airco. We zorgen al jarenlang, bij zowel zakelijke als particuliere klanten, voor een comfortabel en constant binnenklimaat. We zijn gevestigd in Kampen, maar leveren én monteren ook airco’s in Zwolle en omgeving. Samen bepalen we de meest duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Onze airco’s hebben een lange levensduur, koelen én verwarmen en zijn binnen één dag geïnstalleerd. Zo kun jij snel en optimaal genieten van jouw airco in Zwolle.

Altijd een aangenaam klimaat met een airco in Zwolle

Een airco doet meer dan verkoelen, het zorgt voor het beste klimaat onder iedere omstandigheid. Onze duurzame airco’s kunnen naast koelen ook verwarmen, ventileren, ontvochtigen en de lucht zuiveren. Dus of je nu te maken hebt met een hete zomer- of kille winterdag, met een van den Brink airco in Zwolle ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, supermarkt of woonhuis; zij houden het hoofd koel en zorgen voor een perfecte installatie van jouw airco te Zwolle. Om het beste binnenklimaat te blijven garanderen, zorgen we naast optimale installatie ook voor het nodige onderhoud. Door regelmatig onderhoud houd je het energieverbruik op peil en verleng je de levensduur van de airco.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Airco Zwolle – installatie en onderhoud volgens vaste stappen

Om een optimaal binnenklimaat te kunnen garanderen volgen we vaste stappen voor het installeren en onderhouden van jouw airco in Zwolle. Wil je graag een airco laten installeren in jouw huis of bedrijfspand? Vraag dan via onze website een gratis adviesgesprek aan. Meteen bellen voor een afspraak mag uiteraard ook. Samen met één van onze adviseurs bespreek je jouw wensen. We bekijken je woning of bedrijfspand en bepalen de beste plek voor de installatie. Vervolgens wordt er een plan en offerte op maat gemaakt. Akkoord met de offerte? Dan plannen we een afspraak voor de installatie van jouw airco in Zwolle. De installatie van een airco is een koud kunstje voor onze ervaren monteurs en is dan meestal al binnen één dag gerealiseerd. Na installatie kun je een servicecontract met ons afsluiten. We zorgen dan voor jaarlijkse reiniging en onderhoud, zodat jouw airco blijft draaien als een zonnetje.

Ben je op zoek naar een airco in Zwolle?

Maak een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen