Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Het belang van service en onderhoud

Het belang van service en onderhoud

Continuïteit is een kritieke factor voor een efficiënte en succesvolle bedrijfsvoering. Daarom moet elke schakel in uw productieketen betrouwbaar zijn en blijven. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor uw koel-vriesinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, ijsmachines en uw airconditioningsapparatuur. Van den Brink koeltechniek biedt u een servicecontract waarbij uw installatie professioneel wordt onderhouden.

Onderhoud werkt in uw voordeel

Naast het feit dat u minder kans op storingen heeft, vergroot het ook de levensduur van uw installatie. Bovendien blijft het energieverbruik van een goed onderhouden installatie binnen de perken en dat spaart geld en milieu! Door het grondig reinigen van de delen die met water en lucht in aanraking komen is het regelmatig onderhouden van uw installatie ook beter voor uw gezondheid. Bacteriën en schimmels krijgen hierdoor minder kans om de lucht te vervuilen. Voor het reinigen gebruiken wij speciale reinigingsproducten. Het is raadzaam uw airconditioner of koel-vriesinstallatie regelmatig te laten onderhouden. Ook hierin is Van den Brink koeltechniek een uitstekende partner.

Preventieve onderhoudsovereenkomst

Heeft u op uw installatie een preventieve onderhoudsovereenkomst afgesloten? Dan worden uw installaties professioneel nagekeken en grondig gereinigd volgens het afgesproken onderhoudsinterval. Alle merken airconditioning en koelinstallaties kunt u door ons laten onderhouden, ook installaties welke niet door Van den Brink Koeltechniek geïnstalleerd zijn.

Voordelen van een onderhoudsovereenkomst

 1. 1

  Het onderhoud gebeurt volgens de eisen gesteld in de F-gassen wetgeving, inclusief de vereiste logboekhandelingen

 2. 2

  Periodieke installatie-analyse door een vakkundig F-gassen monteur.

 3. 3

  Uitgebreide archivering zorgt er voor dat de installaties, die wij in beheer hebben, exact op tijd de aandacht krijgen die zij nodig hebben.

 4. 4

  Minimalisering van onverwachte storingen door tijdig preventief onderhoud.

 5. 5

  Verlenging van de technische levensduur.

 6. 6

  Na inspectie wordt naar aanleiding van de rapportage, wanneer nodig, een aanbieding gemaakt voor de reparatie van defecte of versleten onderdelen.

 7. 7

  10 % korting op onderdelen bij reparaties.

Service, onderhoud, controle, reparatie, storingsdienst

Het uiteindelijke resultaat van goede service en onderhoud is een grotere bedrijfszekerheid tegen een lagere kostprijs van uw installatie(s).

Van den Brink Koeltechniek laat u niet in de kou staan als zich problemen voordoen. Computergestuurde regelsystemen kunnen gekoppeld worden aan (mobiele) telefoons zodat u (en desgewenst ook Van den Brink Koeltechniek) gewaarschuwd wordt als er een storing optreedt.

Ook voor installaties die niet door Van den Brink Koeltechniek geleverd zijn kunt u voor controle, onderhoud en reparatie bij ons terecht. De medewerkers van Van den Brink Koeltechniek zijn inzetbaar op elk moment van de dag, zeven dagen per week, het hele jaar door.