Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Warmtepomp Zwolle installeren

Warmtepomp Apeldoorn

Een warmtepomp wordt steeds populairder in de woningen in Apeldoorn. Dat komt door een aantal voordelen waar je van kunt profiteren. Hierbij kun je denken aan een laag energiegebruik, een hoge energiewinst en een duurzame oplossing voor het milieu. Een warmtepomp is namelijk een klimaatbeheersingssysteem waarbij geen fossiele brandstoffen worden gebruikt. Ben je benieuwd of een warmtepomp ook geschikt is voor jouw woning in Apeldoorn? Neem dan contact op met een van de adviseurs van Van den Brink Koeltechniek

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een klimaatbeheersingssysteem waarmee je je woning in Apeldoorn (dichtbij Apeldoorn, Kampen, Meppel, Genemuiden, Almere, Vaassen en Almere) op een duurzame manier kunt opwarmen of afkoelen. Doordat de warmtepomp lucht van buiten aanzuigt, kan er koude of warme lucht je woning in worden geblazen. Dit gebeurt door middel van elektriciteit, dus er komen geen fossiele brandstoffen zoals gas aan te pas. Op deze manier kun je dus het hele jaar door op een milieuvriendelijke manier profiteren van een perfecte temperatuur in je woning. 

Waarom zou je een warmtepomp in Apeldoorn moeten aanleggen? 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in woningen. Ook als het op het opwarmen of afkoelen van je woning aankomt. Het aanleggen van een warmtepomp in Apeldoorn is daarom het overwegen waard. Doordat de warmtepomp zorgt voor de perfecte temperatuur in je woning, kan dit klimaatbeheersingssysteem als een goed alternatief worden gezien voor traditionele manieren om je woning te verwarmen of af te koelen. 

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp in Apeldoorn?

Het plaatsen van een warmtepomp in je woning in Apeldoorn heeft veel voordelen. Zoals hierboven al is aangegeven zorgt een warmtepomp voor een laag energieverbruik, een hoge energiewinst en een duurzame manier om het hele jaar door te kunnen profiteren van de perfecte temperatuur in je woning. Het effect van de warmtepomp is ook direct merkbaar door de snelle werking van dit systeem. 

Warmtepomp in Apeldoorn kopen?

Ben je geïnteresseerd in een warmtepomp voor in jouw huis in Apeldoorn? Van den Brink Koeltechniek is gespecialiseerd in het plaatsen van airconditioning in huis, klimaatinstallaties, airconditioning in bedrijven en andere klimaatbeheersingssystemen. Kijk wat Van den Brink Koeltechniek voor jou kan betekenen door vandaag nog contact op te nemen. Dit kan via het contactformulier, maar je kunt ook bellen naar 038 – 333 27 35 als je direct een medewerker wilt spreken en wie weet profiteer jij binnenkort al van een warmtepomp in Apeldoorn. 

 

 

Adviesgesprek inplannen