Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airconditioning in Sneek

Ben je op zoek naar airconditioning in de buurt van Sneek? Dan ben je bij Van den Brink Koeltechniek aan het juiste adres! Van den Brink Koeltechniek heeft al meer dan twintig jaar ervaring met airconditioning in de buurt van Sneek. Wil je je huis verduurzamen met een airco in Sneek? Neem dan nu contact met Van den Brink Koeltechniek op!

Duurzaam verwarmen

Een split airco is op dit moment de populairste airco. Dat is niet zo vreemd, want een split airco nabij Sneek is namelijk een relatief goedkope en eenvoudige manier om je woning duurzaam te verwarmen en te koelen. Een split airco heeft een buitenunit, je hebt deze vast wel eens zien staan, en een enkele binnenunit. Dit is ideaal als je een airco in Sneek een ruimte in een woning wilt laten verwarmen of verkoelen. Wanneer je meerdere ruimtes in een woning wilt voorzien van een airco, kies je voor een multi-split airco nabij Sneek. Je hebt dan één buitenunit die gekoppeld is aan meerdere binnenunits. De binnenunits zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. 

Airco Sneek zonder investering

Wil je graag een airco zonder investering? Het klinkt onmogelijk, maar het kan nu bij Van den Brink Koeltechniek! Groen lenen is de lening voor alle duurzame woonoplossingen waarmee je verantwoord, bewust en voordelig jouw airco in de buurt van Sneek financiert. Door middel van het groene lenen heb je:

  • Een verantwoord, veilig, betrouwbaar en ruim budget.
  • Geen spaargeld nodig om je huis groener te maken.
  • Een maandelijkse premie.
  • Een looptijd tot maar liefst tien jaar.
  • Geen tussentijdse renteverschillen.
  • Boetevrij aflossen en inzicht via de Santander App
  • Belastingteruggave op de rente voor alle energiebesparende maatregelen in een eigen woning. 
  • Een uitstekend alternatief voor een tweede hypotheek zonder taxatie-, afsluit- of notariskosten.

Ga jij een airco in de buurt van Sneek groen lenen samen met Van den Brink Koeltechniek om samen de wereld een stukje groener maken?

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Hoe werkt een airco nabij Sneek?

Airconditioning nabij Sneek werkt op basis van een warmtepompsysteem. Hierbij wordt de koelvloeistof rondgepompt in de leidingen van de binnen- en de buitenunit. De koelvloeistof zorgt ervoor dat de warmte afneemt en uiteindelijk verdwijnt. Het resultaat is een koele luchtstroom in de ruimte. De warme lucht wordt in de buitenunit door een condensor gecondenseerd en weer omgezet in een koude koelvloeistof. De koelvloeistof gaat weer terug naar de binnenunit. In de binnenunit begint het gehele proces weer opnieuw. 

Schaf nu een airco nabij Sneek aan!

Er zijn geen smoesjes meer over om geen airco in de buurt van Sneek te laten installeren in je woning of in je bedrijfspand. Wil je samen met Van den Brink Koeltechniek de wereld een stukje groener maken? Neem dan nu contact op via 038 – 333 27 35 of via info@vandenbrinkkoeltechniek.nl en wie weet heb je binnenkort een airco in de buurt van Sneek in huis of in het bedrijfspand staan! Airco kopen? Kies voor Van den Brink Koeltechniek! 

Adviesgesprek inplannen