Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco Meppel

Een gezond binnenklimaat wordt steeds belangrijker in woningen en in het bedrijfsleven. Niet alleen op het gebied van ventilatie en de luchtkwaliteit, maar ook op het gebied van de temperatuur. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een airco in hun woning of in hun bedrijf in Meppel. Bij Van den Brink Koeltechniek ben jij op het juiste adres als jij ook graag een gezond binnenklimaat wilt hebben in jouw woning. Bekijk het assortiment van Van den Brink Koeltechniek als je op zoek bent naar een airco voor in jouw huis in Meppel

Een aangename temperatuur, het hele jaar door

Bij een airco denken veel mensen direct aan verkoeling op een hete zomerdag. Een airco is daar dan ook ideaal voor, maar wist je dat je met een airco ook je woning in Meppel kunt verwarmen? Zo kun je tijdens een koude winterdag toch zorgen voor een goed verwarmd huis. Je profiteert dankzij een airco in Meppel het hele jaar door van een aangename temperatuur.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Profiteer van een geventileerde woning

Naast de luchtkwaliteit en de temperatuur is ook de ventilatie van groot belang voor een gezond binnenklimaat. Van den Brink Koeltechniek kan door middel van klimaatberheersing ervoor zorgen dat de lucht in jouw woning wordt gefilterd zodat je altijd profiteert van een goed geventileerde woning. Bekijk in ons aanbod op welke manier een airco in je woning in Meppel hieraan kan bijdragen. Dit hebben we al gedaan in Kampen, Heerde, Epe, Sneek, Hattem, Wezep, Genemuiden, Almere, Almere, Dronten, Apeldoorn en Zwolle.

Interesse in een airco in Meppel?

Ben je op zoek naar een airco voor in je woning in Meppel? Of ben je op zoek naar een geschikte airco voor in jouw bedrijf? Bekijk dan ons assortiment voor alle soorten airco’s. Zou je graag meer informatie willen ontvangen? Vraag dan een adviesgesprek met ons aan.

Gratis adviesgesprek aan huis

Plan een gratis adviesgesprek aan huis met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden van een airco voor jouw woning.

Neem contact op