Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Storing?

Een storing aan je airco-installatie is natuurlijk nooit leuk. Maar wees gerust, wij laten je niet in de kou staan. Ook wanneer je (nog) geen klant bij ons bent. Meld een urgente storing direct door te bellen naar 038-3332735. Onze monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar. Zij staan zo snel mogelijk bij je op de stoep, hebben verstand van zaken en houden het hoofd koel. Een minder urgente storing melden? Vul dan onderstaand storingsformulier in. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

Automatische waarschuwing bij storingen

Bij een urgente storing is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk opgelost wordt. Om een storing te kunnen melden moet je deze natuurlijk wel opmerken. Onze monteurs kunnen de regelsystemen binnen de installatie koppelen aan één of meerdere mobiele telefoons. Je krijgt dan een melding wanneer er een storing optreedt. Je kunt dit dan direct aan ons doorgeven zodat één van onze vakkundige monteurs het probleem zo snel mogelijk voor je komt oplossen!

Preventieve onderhoudsovereenkomst

Toekomstige storingen aan je airco voorkomen? Sluit dan een preventieve onderhoudsovereenkomst af bij Van den Brink Koeltechniek. Onze vriendelijke monteurs komen dan periodiek bij je langs om de installatie na te kijken. Tijdens dit bezoek wordt de installatie ook grondig gereinigd. Op deze manier wordt de levensduur van de installatie verlengd én de kans op storingen aanzienlijk verkleind. Daarnaast geven onze monteurs je tips om de installatie zo goed mogelijk schoon te houden tot de volgende onderhoudsbeurt. De preventieve onderhoudsovereenkomst kan ook worden afgesloten voor airconditioning en koelinstallaties die niet door Van den Brink geïnstalleerd zijn. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze monteurs fixen iedere storing vakkundig en snel. Zodat jij weer volop kunt genieten van je airco of koelinstallatie. Meld een urgente storing direct door te bellen naar 038-3332735.

Storing Melden (bedrijven)

Voor het melden van minder urgente storingen

    • Contactgegevens
    • Over de storing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.