Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Disclaimer

Van den Brink Koeltechniek uit Kampen (KvK nummer 08198068) verleent u hierbij toegang tot vandenbrinkkoeltechniek.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Van den Brink Koeltechniek behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op vandenbrinkkoeltechniek.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Van den Brink Koeltechniek.

Beperkte aansprakelijkheid

Hoewel wij er alles aan doen om de juiste informatie op deze website te vermelden, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is. Van den Brink Koeltechniek behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Van den Brink Koeltechniek spant zich in om de inhoud van vandenbrinkkoeltechniek.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

Voor op vandenbrinkkoeltechniek.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Van den Brink Koeltechniek nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Van den Brink Koeltechniek.

KopiĆ«ren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Van den Brink Koeltechniek, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Kampen, mei 2018

Deze website is eigendom van: Van den Brink Koeltechniek