Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Harderwijk

Van Den Brink Koeltechniek biedt al jarenlang comfortabele en constante binnenklimaatoplossingen in Harderwijk en omgeving. Wil jij een airco in Harderwijk laten plaatsen? Onze airconditioning units zijn duurzaam, hebben een lange levensduur, koelen én verwarmen en kunnen binnen één dag worden geïnstalleerd. Bovendien werken ze op elektriciteit en hebben ze een ongekend rendement, wat leidt tot besparingen op gasverbruik en goedkopere verwarming.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

ENERGIE BESPAREN DOOR TE VERWARMEN MET EEN AIRCO IN HARDERWIJK!

Je kunt behoorlijk besparen op de energiekosten door jouw woning of bedrijfspand in Harderwijk met airco te verwarmen. Onze duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Dat doen ze zeer energiezuinig en zonder gebruik te maken van gas. Hoe dit werkt leggen we hieronder uit. Ben je van plan om helemaal van het gas af te gaan, dan is het laten installeren van airconditioning bij jou in Harderwijk een goede stap. 

Bespaar energie met een airco in Harderwijk

Het gebruik van airconditioning in jouw woning of bedrijfspand in Harderwijk kan aanzienlijke besparingen opleveren op je energierekening. Onze duurzame airco’s kunnen namelijk koelen en verwarmen op een zeer energiezuinige manier, zonder gebruik te maken van gas. Hieronder wordt uitgelegd hoe dit precies werkt. Als je helemaal van het gas af wilt, dan is de installatie van airconditioning in Harderwijk een slimme stap.

Verwarmen met airco – hoe zit dat?

Airconditioning is oorspronkelijk ontworpen om te koelen, maar tegenwoordig is dit nog maar de helft van de reden waarom veel mensen in Harderwijk een airconditioning unit willen aanschaffen. Moderne airco’s hebben vrijwel allemaal een verwarmingsfunctie. En niet zomaar een verwarmingsfunctie; jouw nieuwe airco in Harderwijk kan in de verwarmingsmodus fungeren als een hoogrendements-warmtepomp. De energie die erin gaat (elektriciteit) wordt dubbel en dwars teruggegeven in de vorm van warmte. Zo kun je met een airco in Harderwijk aanzienlijk besparen op energie!

ALTIJD EEN AANGENAAM KLIMAAT MET EEN AIRCO IN HARDERWIJK

Of je nu te maken hebt met een hete zomer- of kille winterdag, met een Van den Brink airco in Harderwijk ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Onze duurzame airco’s  voor het beste klimaat onder alle omstandigheden. Naast koelen en verwarmen, ontvochtigen en zuiveren ze de lucht. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, supermarkt of woonhuis; zij houden het hoofd koel en zorgen voor een perfecte installatie van jouw airco te Harderwijk. Om het beste binnenklimaat te blijven garanderen, zorgen we naast optimale installatie ook voor het nodige onderhoud. Door regelmatig onderhoud houd je het energieverbruik op peil en verleng je de levensduur van de airco.

Adviesgesprek inplannen

Hoog rendement

Wanneer je jouw ruimte in Harderwijk laat verwarmen met airconditioning, krijg je meer warmte-energie terug dan dat je er elektriciteit instopt. Hoe kan dat, vraag je je wellicht af. Het verschil kan worden uitgelegd aan de hand van de werking van een cv-ketel. Het rendement van een cv-ketel zal nooit boven de 99,99% uitkomen, hoe ingenieus deze ook is ontworpen. Het water in de ketel wordt opgewarmd door de verbranding van gas. Een warmtepomp (wat jouw airco unit in Harderwijk in feite is), haalt daarentegen de energie uit de buitenlucht. De warmtepomp heeft elektriciteit nodig om te kunnen functioneren, maar kan veel meer warmte uit de buitenlucht halen dan nodig is om te werken. Moderne airconditioning installaties, die wij bij jou in Harderwijk plaatsen, kunnen hierdoor rendementen behalen tot wel 400%.

Altijd een aangenaam binnenklimaat

Wil jij ook altijd genieten van een aangenaam binnenklimaat in jouw huis of bedrijfspand in Harderwijk? Dan is een airco van Van den Brink de oplossing voor jou! Onze duurzame airco’s zorgen niet alleen voor verkoeling tijdens hete zomerdagen, maar ook voor verwarming tijdens kille winterdagen. Daarnaast ontvochtigen en zuiveren ze ook nog eens de lucht. Zo adem je altijd schone en gezonde lucht in jouw eigen omgeving.

Wij houden het hoofd koel!

Onze ervaren monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning en zorgen voor een perfecte installatie van jouw airco in Harderwijk. Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, supermarkt of woonhuis; zij houden het hoofd koel en zorgen voor een optimale installatie van jouw airco. Maar daar blijft het niet bij! Wij zorgen ook voor het nodige onderhoud, zodat jouw airco blijft draaien als een zonnetje en de levensduur wordt verlengd. Door regelmatig onderhoud houd je het energieverbruik op peil en bespaar je dus ook nog eens op de energierekening.

Installeren en onderhouden

Wij volgen vaste stappen voor het installeren en onderhouden van jouw airco in Harderwijk, zodat we een optimaal binnenklimaat kunnen garanderen. Wil je graag een airco laten installeren in jouw huis of bedrijfspand? Vraag dan via onze website een gratis adviesgesprek aan of bel ons meteen voor een afspraak. Samen met één van onze adviseurs bespreek je jouw wensen en bekijken we je woning of bedrijfspand om de beste plek voor de installatie te bepalen. Vervolgens wordt er een plan en offerte op maat gemaakt. Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we een afspraak voor de installatie van jouw airco in Harderwijk. De installatie van een airco is een koud kunstje voor onze ervaren monteurs en is meestal al binnen één dag gerealiseerd.

AIRCO IN HARDERWIJK LATEN INSTALLEREN?

Maak een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco-installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Harderwijk, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn en Kampen.

Adviesgesprek inplannen

Direct een airco in Harderwijk laten plaatsen

Ben je op zoek naar een airco voor meerdere ruimtes? Dan hebben wij diverse multi-split airco’s. Deze werken hetzelfde als een ‘gewone’ split-airco, maar dan met meerdere binnenunits op één buitenunit. Zo kun je tot wel vijf ruimtes tegelijk koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen met één airco-installatie. Wacht niet langer en zorg voor een aangenaam binnenklimaat in jouw huis of bedrijfspand in Harderwijk. Kies voor een duurzame airco van Van den Brink en geniet van schone en gezonde lucht. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en laat ons zorgen voor de perfecte installatie en onderhoud van jouw airco in Harderwijk!