Whatsapp icon

Voordeliger verwarmen, opgelucht afkoelen.

In je woning of bedrijfsruimte in Harderwijk airco (laten) installeren is een slimme investering voor alle seizoenen. Alleen al dankzij de besparing op aardgas verdient de airco-installatie zich snel terug. Ten opzichte van centrale verwarming op gas, haalt je airco/warmtepomp gemiddeld dubbel rendement. Heerlijk koel in de zomer, comfortabel warm in de winter en altijd een gezonde luchtcirculatie. Als dat goed klinkt, neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek. Wij installeren bij jou in Harderwijk de juiste airco om iedere ruimte efficiënt te koelen én verwarmen.

Verwarmen met airco: hoe werkt dat?

Airconditioning zorgt al meer dan een eeuw voor verkoeling in huizen, hotels, bedrijven en openbare gebouwen. De ontwikkelingen hebben al die tijd niet stilgestaan. De moderne airco die we bij jou in Harderwijk installeren, is tegelijk je nieuwe warmtepomp. De technologie genaamd ‘invertertechnologie’ zet je airco om in een luchtwarmtepomp. De buitenunit onttrekt warmte uit de buitenlucht en blaast deze de te verwarmen ruimtes in. Dit gaat volledig elektrisch. Dankzij moderne airco’s kan Harderwijk besparen op de gasrekening.

Meerdere ruimtes verwarmen en verkoelen met airco

Het zou natuurlijk jammer zijn als je maar één kamer, kantoor of winkelruimte met airco kan verwarmen en koelen. Laat daarom een (multi) split unit airco in je Harderwijkse woning of bedrijfsruimte installeren. Dat is één airco-installatie, met binnenunits in iedere gewenste ruimte. Multi-split airco’s kunnen tot 5 ruimtes op een aangename temperatuur houden. Nooit meer een ijskoude of bloedhete slaapkamer, woonkamer, praktijkruimte of kantoor in Harderwijk met multi-split airco.

Besparen op aardgas in Harderwijk

Met een airco/warmtepomp wordt je Harderwijkse woning behoorlijk energiezuiniger. In verhouding met een cv-installatie verbruikt de airco-installatie gemiddeld de helft van de energie. En die energie komt uit het elektriciteitsnet, dus de gaskraan kan dicht blijven tijdens het verwarmen. Het zijn grillige tijden op de energiemarkt, dus over de daadwerkelijke kostenbesparing kunnen we geen uitspraken doen. Op moment van schrijven is het erg voordelig dat je met jouw airco-installatie in Harderwijk aardgas bespaart.

Meer energie besparen met airco

De hoeveelheid energie die je bij jou in Harderwijk met airco bespaart, is afhankelijk van de omstandigheden. Die omstandigheden kan je beïnvloeden, door te zorgen voor zo weinig mogelijk warmteverlies. De lucht wordt verplaatst via het luchtkanaal. Die bestaat uit buizen, die veelal door muren en plafonds maar ook door kelders, halletjes en serverruimtes lopen. Door de blootgestelde gedeelten van het luchtkanaal goed te isoleren, zorg je voor zo weinig mogelijk energieverlies onderweg. Wij houden hier rekening mee wanneer je ons inschakelt om airco bij jou in Harderwijk te installeren.

Airco in Harderwijk laten installeren

Wij kiezen in samenspraak met de klant een zo duurzaam mogelijke airco, die precies aansluit op je warmte- en koudebehoefte. Bovendien zorgen we voor een vakkundige installatie van de airco in Harderwijk. Door dit door ons als erkende installateur te laten doen, weet je zeker dat alles goed op de plek zit. Zo heb je jarenlang plezier van de airco in je Harderwijkse woning, winkel, horecagelegenheid of bedrijfspand.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Airco in Harderwijk laten onderhouden

Nog een manier om te besparen met je airco in Harderwijk: zorgen voor een zo lang mogelijke levensduur. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt voorkom je storingen. Bovendien is het schoonmaken van de airco essentieel voor een gezonde binnenlucht. Onze servicemonteur controleert tijdens de onderhoudsbeurt de airco op een aantal vaste punten. Zo houden we de airco bij jou in Harderwijk in topconditie. Jij en je gasten, klanten en/of gezinsleden genieten voor lange tijd van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Maak een afspraak voor airco-advies

Of je nu je woning of bedrijf in Harderwijk met airco wilt verduurzamen, de oplossing die we bieden zal maatwerk zijn. Allereerst spreken we je graag telefonisch. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek en we bellen je spoedig. Dan maken we een afspraak voor onze adviseur bij jou aan huis of aan de zaak in Harderwijk. Je airco-wensen brengen we zo volledig in kaart. Kies je gemakken: een airco met afstandsbediening, met wifi-verbinding en in te stellen via een app; er zijn vele opties om zorgeloos te kunnen koelen en verwarmen. Harderwijk zit er warmpjes bij met Airco van Van den Brink Koeltechniek.

Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Harderwijk, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen