Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Apeldoorn

Wil je de energiekosten in jouw bedrijf of woning in Apeldoorn verlagen? Dan is het installeren van een airco van Van den Brink Koeltechniek een slimme keuze. Wij zorgen er al jaren voor dat onze klanten in Apeldoorn en omgeving genieten van een comfortabel binnenklimaat. Onze airco’s hebben een lange levensduur, zijn binnen één dag geïnstalleerd en kunnen koelen én verwarmen met een ongekend rendement. Daarbij werken ze op elektriciteit, wat betekent dat je kunt besparen op gasverbruik en goedkoper kunt verwarmen. Zo kun jij snel genieten van de voordelen van jouw airco in Apeldoorn. Wij helpen je graag bij het vinden van de meest duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Waarom Van den Brink Koeltechniek inschakelen?

Wil jij een gezond binnenklimaat die aan al je kwaliteitseisen voldoet? Laat de airco in Apeldoorn dan installeren door onze installateurs. Deze installateurs zijn vakkundig én NVKL erkend. Ze weten precies hoe het binnenklimaat aan al jouw wensen zal kunnen voldoen. Het systeem dat bij jou wordt geïnstalleerd gaat jaren mee en is stil in gebruik. Verder wordt het klimaatbeheersingssysteem regelmatig door onze monteurs gecontroleerd en onderhouden. Op die manier kun jij zo lang mogelijk profiteren van je airco in Apeldoorn, Genemuiden, Epe, Heerde, SneekMeppel, Dronten, VaassenAlmereKampen en Zwolle.

Bespaar energie door te verwarmen met een airco in Apeldoorn

Door jouw woning of bedrijfspand in Apeldoorn te verwarmen met een airco kun je aanzienlijk besparen op energiekosten. Onze duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen, zeer energiezuinig en zonder gebruik van gas. Moderne airco’s hebben vrijwel allemaal een verwarmingsfunctie. De energie die erin gaat, krijg je dubbel en dwars aan warmte terug. Zo kun je flink wat energie besparen bij jou in Apeldoorn. Ben je van plan om helemaal van het gas af te gaan, dan is het laten installeren van airconditioning een goede stap.

Hoe werkt het verwarmen met een airco?

Een airco is toch om te koelen? Moderne airco’s hebben vrijwel allemaal een verwarmingsfunctie. De airco is in de verwarmingsmodus een hoogrendements-warmtepomp. De energie die erin gaat (elektriciteit) krijg je dubbel en dwars aan warmte terug. Wanneer je de airco jouw ruimte in Apeldoorn laat verwarmen, krijg je meer warmte-energie dan dat je er aan elektriciteit instopt. Moderne airco-installaties, die we bij jou in Apeldoorn plaatsen, kunnen hierdoor rendementen halen tot wel 400%.

Altijd een aangenaam klimaat met een airco in Apeldoorn

Onze duurzame airco’s zorgen voor het beste klimaat onder alle omstandigheden, of het nu gaat om een hete zomer- of kille winterdag. Naast koelen en verwarmen, ontvochtigen en zuiveren ze de lucht. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning en zorgen voor een perfecte installatie van jouw airco in Apeldoorn. Om het beste binnenklimaat te blijven garanderen, zorgen we naast optimale installatie ook voor het nodige onderhoud. Door regelmatig onderhoud houd je het energieverbruik op peil en verleng je de levensduur van de airco.

Airco Apeldoorn – Installatie en Onderhoud volgens vaste stappen

Om een optimaal binnenklimaat te garanderen, volgen we vaste stappen bij het installeren en onderhouden van jouw airco in Apeldoorn. Wil je een airco in jouw huis of bedrijfspand laten installeren? Vraag dan via onze website een gratis adviesgesprek aan. Je kunt natuurlijk ook meteen bellen om een afspraak te maken. Samen met een van onze adviseurs bespreek je jouw wensen. We bekijken jouw woning of bedrijfspand en bepalen de beste plek voor de installatie. Vervolgens maken we een plan en offerte op maat. Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we een afspraak voor de installatie van jouw airco in Apeldoorn. De installatie van een airco is een koud kunstje voor onze ervaren monteurs en is meestal binnen één dag gerealiseerd. Na installatie kun je een servicecontract met ons afsluiten. Wij zorgen dan voor jaarlijkse reiniging en onderhoud, zodat jouw airco blijft draaien als een zonnetje.

Split-unit airco in Apeldoorn laten plaatsen?

Een veelgekozen airco in Apeldoorn is de split-unit airco. Deze airco bestaat uit een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit trekt de warme lucht uit de ruimte. Met behulp van koelvloeistof wordt warmte uit de lucht onttrokken en via de buitenunit naar buiten afgevoerd. De gekoelde lucht wordt weer de ruimte ingeblazen. Zet je de airco op verwarmen, dan treedt de invertertechnologie in werking. De naam zegt het al: de werking van jouw airco wordt dan omgedraaid. De warmte wordt uit de buitenlucht gehaald om de binnenlucht te verwarmen.

Multi-split airco

Als je een airco in Apeldoorn laat installeren, bepaal dan van tevoren in welke en hoeveel ruimtes je deze wilt gebruiken voor koelen en verwarmen (en ventileren en ontvochtigen, want dat kunnen de meeste airco’s ook). We hebben namelijk diverse multi-split airco’s. Deze werken hetzelfde als een ‘gewone’ split-airco, maar dan met meerdere binnenunits op één buitenunit. Zo kun je tot ongeveer 5 ruimtes tegelijkertijd op één airco-installatie aansluiten.

Airco in Apeldoorn laten installeren?

Wil jij een airco in Apeldoorn kopen of laten installeren? Schakel Van den Brink Koeltechniek in en profiteer het hele jaar door van een aangename temperatuur, een perfecte luchtvochtigheid en een goed geventileerde woning. De vakkundige installateurs kunnen binnen 1 dag de airco bij jou installeren. Neem daarom vandaag nog contact op. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Een gezond binnenklimaat begint met een airco in Apeldoorn. Buiten Apeldoorn een airco laten plaatsen? Wij zitten altijd in de regio!

 

Adviesgesprek inplannen