Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Wij houden het hoofd koel!

Airco installeren

Wij verzorgen airco installaties voor bedrijven. Van den Brink Koeltechniek uit Kampen is hét adres voor advies, installatie, service en onderhoud van bedrijfsairco’s.

Wij zijn sterk in elk merk airconditioning. Van simpele- tot zeer complexe systemen; wij kunnen het maken! Onze gedreven monteurs gaan graag voor je aan de slag.

Alles voor een aangenaam klimaat

Wij zorgen al jaren voor een comfortabel en constant binnenklimaat. Of het nu om kantoorruimtes, bedrijfsgebouwen, praktijkruimtes, supermarkten, restaurants of magazijnen gaat. Voor elke ruimte en voor elke gelegenheid hebben wij de beste oplossingen om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Wij zorgen ervoor dat temperatuur en luchtvochtigheid perfect op elkaar zijn afgestemd.

Airco installaties voor bedrijven

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan een gezonde werkomgeving. Een werkomgeving waar mensen prettig kunnen functioneren. Een goede airconditioning is een onmisbaar element geworden. Kantoren worden in de zomer heerlijk gekoeld en in de winter kan warme lucht door het systeem worden geblazen. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing.

Vraag ons naar de mogelijkheden

om te koelen en verwarmen met onze installaties.

Ontdek de mogelijkheden

Wij staan altijd voor je klaar met service & onderhoud

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van je airco installatie. Zo is het belangrijk om de luchtfilters regelmatig te reinigen. In deze filters verzamelt zich vaak veel stof en als dat stof blijft zitten. Gevolg; een airco die minder goed werkt. Medewerkers kunnen dan bijvoorbeeld meer last van allergieën krijgen. Ook zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat het energieverbruik op peil blijft.

24- uurs storingsdienst

Onverhoopt last van een storing? Schakel ons in. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week. Wij verhelpen ook storingen bij systemen die niet door ons geïnstalleerd zijn. Dat is wel zo vriendelijk.


Storing melden

Op zoek naar een airco installatie voor je bedrijf?

Vakkundig je airco installeren? Voor ons een koud kunstje. Wij gebruiken de modernste technieken en zetten in op duurzaamheid. Wij ontwerpen airco installaties die aansluiten bij jouw bedrijfswensen. Meer weten? We bespreken graag alle mogelijkheden. Bel ons op 038- 333 27 35 of stuur een email. Een vrijblijvende offerte opvragen kan natuurlijk ook.