Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Deze NVKL erkenning is een kwaliteitslabel en staat voor garantie.

Van den Brink Koeltechniek uit Kampen is een NVKL-erkende installateur

Deze NVKL erkenning is een kwaliteitslabel en staat voor garantie. Doet u zaken met
een NVKL-erkende installateur, dan is een goed eindresultaat gegarandeerd. Bij een eventueel geschil kunt u de onafhankelijke geschillencommissie voor Koude en Klimaat raadplegen.

Alleen de installateurs die lid zijn van de NVKL mogen dit exclusieve NVKL kwaliteitslabel voeren. Ziet u dit logo, dan weet u dat u te maken heeft met een professioneel bedrijf, specialist op zijn vakgebied en een bedrijf dat staat voor service en betrouwbaarheid.

NVKL is de brancheorganisatie voor Koudetechniek & Klimaatbeheersing

NVKL-erkende installateurs zijn specialisten op dit vakgebied. Als aangesloten bedrijf voldoet Van den Brink Koeltechniek aan alle criteria van deze NVKL erkenning. Elke 2 jaar wordt bijvoorbeeld onze kennis en kwaliteit door een onafhankelijke keuringsinstantie gekeurd.

NVKL-erkend

Kies voor een NVKL-erkende installateur:

 1. 1

  Voor een optimaal werkende koel- of klimaat installatie heeft u een specialist nodig. NVKL-erkende installateurs zijn dé specialisten in Koudetechniek en Klimaatbeheersing. Zij hebben de vereiste vakkennis en opleiding.

 2. 2

  Een erkende installateur weet aan welke wetten en eisen uw installatie moet voldoen. Hij kent de risico’s van het werken met koudemiddelen én hij heeft de juiste technische hulpmiddelen om hier mee om te gaan. De veiligheid in uw bedrijf is dus gewaarborgd.

 3. 3

  Het is wettelijk verplicht dat handelingen met koudemiddelen uitgevoerd moeten worden door (F-gassen)gecertificeerde installatiebedrijven en hun monteurs. Alle NVKL-installateurs zijn in het bezit van dit certificaat.

 4. 4

  De NVKL-installateur denkt met u mee en geeft u een gepast advies. Hij let op zaken als kosten en baten, energie efficiency, milieueisen en duurzaamheid. De continuïteit van uw bedrijf is zijn eerste prioriteit. Ook voor regulier onderhoud kunt u bij hem terecht.

 5. 5

  NVKL-installateurs maken voor particulieren gebruik van de NVKL leveringsvoorwaarden die in overleg met de Consumentenbond zijn opgesteld. Bij zakelijke transacties gebruiken zij meestal de zakelijke NVKL-leveringsvoorwaarden.

Meer informatie

Het kwaliteitslabel staat voor garantie. Doet u zaken met een NVKL-erkende installateur, dan is een goed eindresultaat gegarandeerd. Bij een eventueel geschil kun je de geschillencommissie voor Koude en Klimaat raadplegen.

Wilt u meer weten over het NVKL?

Download de flyer