Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco Kampen

Altijd een aangenaam binnenklimaat, zowel thuis als op de zaak? Dat kan! Neem contact op Van den Brink Koeltechniek, dé specialist voor airco in Kampen. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden airconditioning voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door onze ervaring zijn we sterk in ieder merk. Ben je er nog niet helemaal uit of je in je woonruimte of bedrijf in Kampen airco wilt laten installeren? Lees dan hieronder verder hoe we met airco-installaties ook bij jou kunnen zorgen voor een optimaal woon- en werkklimaat. Al overtuigd? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor gratis advies aan huis.

——————–

Waarom kiezen voor een airco-installatie?

In de zomer, wanneer we zwetend en puffend ons ding proberen te doen, beseffen we pas dat we met een gebrek aan airco kampen. Het is dan verleidelijk om naar een mobiele airco te grijpen, die ieder seizoen massaal worden aangeboden. Toch is het verstandig om voor een oplossing voor de lange termijn te gaan, door bij jou in Kampen airco te laten installeren.

– De capaciteit van mobiele airco is gering. Ze zijn gemaakt om een kleine ruimte mee te koelen, maar een grote woonkamer of kantoor krijg je er niet mee gekoeld. Airco-installaties zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en samenstelling. Zo kunnen we voor iedere woon- of bedrijfsruimte in Kampen een geschikte airco-installatie ontwerpen, van bescheiden appartement tot kantoorpand met meerdere verdiepingen.

– Staar je niet blind op de aanschafprijs; de kosten voor mobiele airco vallen uiteindelijk flink hoger uit. Dat heeft te maken met het stroomverbruik. Bovendien kun je met moderne airco-installaties ook besparen op de kosten voor verwarming. Hierover vertellen we verderop meer.

– Geconcentreerd werken en gesprekken voeren voor het werk, thuis ontspannen of rustig slapen; je zult al snel merken dat mobiele airco best veel geluid produceert. Laat je bij jou in Kampen een airco-installatie plaatsen, dan zul je opgelucht ademhalen door de stille werking ervan.

Airco’s voor thuis in Kampen

Het verlagen van de energierekening is voor veel inwoners van Kampen al reden genoeg om airco te laten installeren. Vergeleken met ‘vroeger’ zijn airco’s een stuk zuiniger in gebruik. De airco’s die wij bij jou in Kampen kunnen installeren zijn doorgaans zeer klimaatvriendelijk. Met de juiste airco-installatie heb je het heerlijk koel in de zomer en lekker warm in de winter. Welke airco je kiest hangt af van factoren als budget en welke ruimtes het om gaat. We helpen je graag bij het maken van een keuze. Zijn we eruit welke het wordt, dan kunnen we binnen twee weken de airco bij jou in Kampen, Almere, Almere, Genemuiden, Epe, Heerde, Hattem, Wezep, Sneek, Meppel, Dronten, Apeldoorn en Zwolle installeren.  

Bespaar energie met een split-airco

Wist je dat er tegenwoordig ook airco’s zijn die je huis kunnen verwarmen? En dat helemaal zonder gas te verbruiken! Dat maakt het zeer aantrekkelijk voor huishoudens in Kampen om airco te verkiezen boven centrale verwarming. Bij Van den Brink Koeltechniek hebben we de nodige ervaring met het installeren van de nieuwste energiezuinige airco’s van Mitsubishi. Deze split airco’s verwarmen je huis op een zeer efficiënte manier, waardoor ze minimaal energielabel A+ dragen. We zijn aan het rekenen gegaan en hebben de energiekosten van centrale verwarming en split airco tegen elkaar afgewogen. Uitgaande van de huidige hoge gasprijzen kun je tot wel 40% op je energiekosten besparen door je woning in Kampen van deze airco te laten voorzien. Ben je benieuwd hoeveel jij kunt besparen? We komen graag bij je langs voor gratis advies aan huis.

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Airco’s voor bedrijven in Kampen

Gun jezelf en je werknemers of collega’s een aangenaam werkklimaat. Van kantoor, bedrijfsgebouw en praktijkruimte tot supermarkt, restaurant of magazijn; voor iedere werkruimte in Kampen is er een airco-oplossing. Met vakkundig maatwerk zorgen we dat temperatuur en luchtvochtigheid optimaal op elkaar afgestemd zijn. We spelen in op al je wensen en behoeften wat betreft capaciteit, bedieningsgemak en automatisering. Benieuwd welke oplossingen met airco in Kampen en de rest van Nederland we al hebben gerealiseerd? Bekijk hier de cases van o.a. Dolfinarium Harderwijk, Uitgekookt en Unietechniek ‘t Loo.

Neem contact op voor airco in Kampen

Voor advies over en installatie van airco is het zeer aan te raden om een erkend installateur in te schakelen. Eentje die het hele traject kan dragen, van ontwerp en installatie tot keuring en onderhoud van airco-installaties. Met Van den Brink Koeltechniek heb je dé specialist in Kampen gevonden. We zijn in het bezit van verscheidene kwaliteitskeurmerken en certificeringen en werken vanuit een warm hart voor koeltechniek. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op voor airco in Kampen!

Gratis adviesgesprek aan huis

Plan een gratis adviesgesprek aan huis met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden van een airco voor jouw woning.

Neem contact op