Whatsapp icon

Airco Kampen

Altijd het juiste binnenklimaat voor jouw woning of bedrijfspand realiseren? Onze airco’s zorgen voor een aangename temperatuur, brengen de luchtvochtigheid naar een lager niveau én ventileren optimaal. Na een vakkundige installatie van jouw airco in Kampen ben je het gehele jaar door verzekerd van een comfortabel en constant binnenklimaat. Onze airco’s zijn van hoge kwaliteit, nagenoeg geluidsstil én energiezuinig. De installatie wordt binnen één dag geplaatst door onze ervaren monteurs. Zo kun jij snel genieten van jouw airco in Kampen of omgeving.    

Gratis advies over jouw airco in Kampen

We komen altijd snel bij je langs, zo ook voor gratis advies en het bespreken van de mogelijkheden van een airco in Kampen. Of het nu gaat om een kantoor, praktijkruimte, supermarkt, bedrijfsgebouw of woonhuis; wij hebben de beste oplossing voor het realiseren van een aangenaam binnenklimaat. Samen kijken we naar de mogelijkheden, de uitdagingen en de meest duurzame oplossing. Onze specialisten weten als geen ander hoe dit werkt en zijn nauw betrokken bij het installeren en onderhouden van jouw airco in Kampen.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Airco Kampen – Meer dan alleen koelen

Wanneer je ‘airco’ hoort denk je waarschijnlijk direct aan het koelen van de ruimte tijdens een warme zomerdag.. maar onze airco’s kunnen meer! Naast koelen draait het bij airconditioning ook om verwarmen, ontvochtigen, zuiveren en ventileren. Zo ontstaat er altijd een aangenaam binnenklimaat, zowel op hete zomer- als koude winterdagen. We plaatsen al jarenlang airco’s in Kampen en zorgen voor optimale afstemming tussen temperatuur en luchtvochtigheid. Zodat jij onder elke weersomstandigheid kunt genieten van een prettig binnenklimaat.

Altijd een expert in de buurt

Onze hulp nodig? Eén van onze experts staat altijd binnen 24 uur bij je voor de deur. We zorgen naast vakkundige installatie van jouw airco in Kampen namelijk ook voor optimale en snelle service. Het hele jaar door. We gaan altijd voor de beste oplossing, zodat jij het meeste plezier hebt van je airco in Kampen. Om je airco altijd te laten draaien als een zonnetje is jaarlijkse reiniging en onderhoud aan te raden. Hiervoor kun je bij ons een servicecontract afsluiten. Vragen over (het onderhoud van) onze airco’s? Neem gerust contact met ons op.

Gratis adviesgesprek aan huis

Plan een gratis adviesgesprek aan huis met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden van een airco voor jouw woning.

Neem contact op