Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Nijkerk

Een aangenaam binnenklimaat is belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn. Vooral tijdens de warme zomermaanden kan een airco zorgen voor verkoeling en comfort. Maar wist je dat een airco ook kan worden gebruikt om te verwarmen? En dat het gebruik van een airco kan leiden tot energiebesparing? Op deze pagina lees je alles over de voordelen van een airco in Nijkerk en waarom je zou moeten kiezen voor Van den Brink Koeltechniek.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

ENERGIE BESPAREN DOOR TE VERWARMEN MET EEN AIRCO IN NIJKERK!

Je kunt behoorlijk besparen op de energiekosten door jouw woning of bedrijfspand in Nijkerk met airco te verwarmen. Onze duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Dat doen ze zeer energiezuinig en zonder gebruik te maken van gas. Hoe dit werkt leggen we hieronder uit. Ben je van plan om helemaal van het gas af te gaan, dan is het laten installeren van airconditioning bij jou in Nijkerk een goede stap.

Bespaar energie met een airco in Nijkerk

Wist je dat het gebruik van een airco in Nijkerk kan leiden tot energiebesparing? Het verwarmen van een ruimte met een airco kan efficiënter zijn dan het gebruik van een traditionele verwarming, omdat de warmte direct naar de gewenste ruimte wordt geleid. Daarnaast zijn moderne airconditioners steeds energiezuiniger geworden, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de kosten worden verlaagd. Kies daarom voor een airco van Van den Brink Koeltechniek en bespaar op je energierekening.

Verwarmen met airco – hoe zit dat?

Veel mensen denken dat een airco alleen kan koelen, maar tegenwoordig kan een airco ook verwarmen. Dit gebeurt door middel van een omgekeerde werking van het koelproces, waarbij de warmte van buiten naar binnen wordt getransporteerd. Hierdoor kan een airco niet alleen zorgen voor verkoeling in de zomer, maar ook voor verwarming in de winter. Zo heb je het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat in Nijkerk.

ALTIJD EEN AANGENAAM KLIMAAT MET EEN AIRCO IN NIJKER

Of je nu te maken hebt met een hete zomer- of kille winterdag, met een Van den Brink airco in Nijkerk ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Onze duurzame airco’s  voor het beste klimaat onder alle omstandigheden. Naast koelen en verwarmen, ontvochtigen en zuiveren ze de lucht. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, supermarkt of woonhuis; zij houden het hoofd koel en zorgen voor een perfecte installatie van jouw airco in Nijkerk. Om het beste binnenklimaat te blijven garanderen, zorgen we naast optimale installatie ook voor het nodige onderhoud. Door regelmatig onderhoud houd je het energieverbruik op peil en verleng je de levensduur van de airco.

Adviesgesprek inplannen

Hoog rendement

Bij Van den Brink Koeltechniek kiezen we voor airco’s met een hoog rendement. Dit betekent dat de airconditioners zo efficiënt mogelijk werken en zo min mogelijk energie verbruiken. Daarnaast bieden we verschillende types airco’s aan, zodat we altijd een oplossing kunnen bieden die past bij jouw situatie en behoeften. Hierdoor weet je zeker dat je investeert in een product van hoge kwaliteit en dat je lang kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat in Nijkerk.

Altijd een aangenaam binnenklimaat

Een airco van Van den Brink Koeltechniek zorgt niet alleen voor verkoeling en verwarming, maar ook voor een gezond binnenklimaat. Moderne airconditioners hebben namelijk niet alleen een luchtfilter, maar ook een antibacterieel filter dat schimmels, bacteriën en virussen kan neutraliseren. Dit zorgt voor een schone en gezonde lucht in huis of op kantoor. Zo kun je altijd genieten van een aangenaam binnenklimaat, zonder je zorgen te maken over de luchtkwaliteit.

Wij houden het hoofd koel!

Van den Brink Koeltechniek is dé specialist op het gebied van airco’s in Nijkerk en omgeving. Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van airconditioning. Wij adviseren je graag over welk type airco het beste past bij jouw situatie en wensen. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie en het onderhoud van de airco. Zo kun je ervan op aan dat je airconditioning altijd optimaal werkt en dat je er jarenlang plezier van hebt.

Installeren en onderhouden

Het installeren van een airco is een vak apart en vereist de nodige kennis en expertise. Bij Van den Brink Koeltechniek hebben we alle kennis en middelen in huis om de installatie op een professionele manier uit te voeren. Daarnaast is het onderhoud van een airco belangrijk om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft werken. Bij ons kun je ook terecht voor het onderhoud van je airco. Wij zorgen ervoor dat je airco in topconditie blijft en dat je altijd kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat in Nijkerk.

AIRCO IN NIJKER LATEN INSTALLEREN?

Maak een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco-installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Nijker, DrontenVaassenMeppelGenemuidenAlmereApeldoorn, Zwolle en Kampen.

Adviesgesprek inplannen

Direct een airco in Nijker laten plaatsen

Ben je overtuigd van de voordelen van een airco in Nijkerk en wil je direct een airco laten plaatsen? Bij Van den Brink Koeltechniek helpen we je graag verder. Wij bieden een breed assortiment aan airconditioners van verschillende merken en modellen, zodat er altijd een airco is die past bij jouw situatie en wensen. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie en het onderhoud, zodat je altijd verzekerd bent van een goed werkende airco.