Whatsapp icon

Airco in Wezep

Een gezond binnenklimaat, wie wil dat nou niet? Het gezonde binnenklimaat wordt steeds belangrijker in woningen en in het bedrijfsleven. Dat ventilatie en de luchtkwaliteit van belang zijn voor een gezond binnenklimaat weten we allemaal, maar wist je ook dat de temperatuur een belangrijke rol speelt? Om die reden schaffen steeds meer mensen een airco in de buurt van Wezep aan. Je bent bij Van Den Brink Koeltechniek aan het juiste adres als je jouw woning of kantoorpand wilt voorzien van een airco nabij Wezep!

Waarom Van Den Brink Koeltechniek?

Als je een airco in de buurt van Wezep in huis wilt hebben, is het een slim idee om deze bij Van Den Brink Koeltechniek aan te schaffen. Wij hebben een grote passie voor koeltechniek. Service en kwaliteit zijn onze drijfveren. Onze specialisten hebben allen liefde voor het vak. Iedere opdracht wordt met plezier en zorg uitgevoerd. Wij hebben al airco’s en warmtepompen geplaatst in onder andere Kampen, Meppel, Genemuiden, Vaassen, Dronten, Almere, Apeldoorn, Zwolle en Sneek.

Het hele jaar profijt van een airco

Er hangt bij veel mensen nog het idee dat een airco in de buurt van Wezep alleen ideaal is voor de warme zomerdagen. Natuurlijk is een airco daar ideaal voor, maar wist je ook je met een airco nabij Wezep je huis kunt verwarmen, de lucht kunt zuiveren en kunt ontvochtigen? Zo kan de airco in de wintermaanden worden gebruikt als een verwarming. Je hoeft niet bang te zijn dat het zorgt voor een hogere energierekening. Een airco in de buurt van Wezep is namelijk erg energiezuinig. Hierdoor bespaar je zelfs geld op je rekening!

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Groen lenen

Wij staan voor een beter milieu. Om de wereld een beetje groener te maken, vinden wij het belangrijk dat er energiezuinig wordt geleefd en vooral dat het energiezuinige leven voor iedereen toegankelijk is. Het energiezuinige leven kan eenvoudig met een airco in de buurt van Wezep. Het kostenplaatje van een airco in de buurt van Wezep is voor veel mensen alleen nog een punt van kritiek, Gelukkig biedt Van Den Brink Koeltechniek in samenwerking met Santander je nu een groene lening aan. Op deze manier kan iedereen een airco in Wezep in huis of in een kantoorpand laten plaatsen. Je kan het bedrag maandelijks afbetalen. Wil je meer weten over een groene lening? Klik dan hier.

Schaf nu een airco in Wezep aan!

Wil je graag een airco in Wezep in huis of in je bedrijfspand laten plaatsen? Maak dan nu een afspraak, vraag een offerte aan of neem contact op om de verschillende mogelijkheden samen te bespreken. Van Den Brink Koeltechniek helpt je graag om een groenere woning te creëren.

Adviesgesprek inplannen