Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Wezep

Als je de energiekosten van jouw bedrijf of huis in Wezep wilt verlagen, is het installeren van een airco van Van den Brink Koeltechniek een verstandige keuze. Al jaren zorgen wij ervoor dat onze klanten in Wezep en omgeving kunnen genieten van een comfortabel binnenklimaat. Onze airconditioners hebben een lange levensduur, zijn binnen één dag geïnstalleerd en kunnen zowel koelen als verwarmen met een ongekend rendement. Bovendien werken ze op elektriciteit, wat betekent dat je geld kunt besparen op gasverbruik en goedkoper kunt verwarmen. Zo kun je snel profiteren van de voordelen van een airco in Wezep. Wij helpen je graag bij het vinden van de meest duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Groen lenen

Wij staan voor een beter milieu. Om de wereld een beetje groener te maken, vinden wij het belangrijk dat er energiezuinig wordt geleefd en vooral dat het energiezuinige leven voor iedereen toegankelijk is. Het energiezuinige leven kan eenvoudig met een airco in de buurt van Wezep. Het kostenplaatje van een airco in de buurt van Wezep is voor veel mensen alleen nog een punt van kritiek, Gelukkig biedt Van Den Brink Koeltechniek in samenwerking met Santander je nu een groene lening aan. Op deze manier kan iedereen een airco in Wezep in huis of in een kantoorpand laten plaatsen. Je kan het bedrag maandelijks afbetalen. Wil je meer weten over een groene lening? Klik dan hier.

Je kunt energie besparen door in Wezep jouw huis of bedrijfspand te verwarmen met een airconditioner. Onze duurzame airconditioners kunnen namelijk koelen én verwarmen, zijn zeer energiezuinig en gebruiken geen gas. Moderne airconditioners hebben bijna allemaal een verwarmingsfunctie. De energie die wordt verbruikt, wordt dubbel en dwars teruggegeven in de vorm van warmte. Op deze manier kun je veel energie besparen in Wezep. Als je van plan bent om volledig van gas af te stappen, is het laten installeren van airconditioning een goede stap.

Hoe werkt het verwarmen met een airconditioner?

Moderne airconditioners hebben bijna allemaal een verwarmingsfunctie. In de verwarmingsmodus is de airconditioner een hoogrendements-warmtepomp. De energie die erin wordt gestoken (elektriciteit) wordt dubbel en dwars teruggegeven in de vorm van warmte. Wanneer je de airconditioner in jouw ruimte in Wezep laat verwarmen, krijg je meer warmte-energie terug dan dat er aan elektriciteit in gaat. Moderne airconditioner-installaties, die we bij jou in Wezep plaatsen, kunnen hierdoor rendementen halen tot wel 400%.

Met een airconditioner in Wezep heb je altijd een aangenaam klimaat, of het nu gaat om een hete zomerdag of een kille winterdag. Onze duurzame airconditioners zorgen onder alle omstandigheden voor het beste klimaat en kunnen naast koelen en verwarmen ook de lucht ontvochtigen en zuiveren. Onze monteurs zijn goed bekend met alle merken airconditioning en zorgen voor een perfecte installatie van jouw airconditioner in Wezep. Om het beste binnenklimaat te blijven garanderen, zorgen we naast de optimale installatie ook voor het nodige onderhoud. Door regelmatig onderhoud blijft het energieverbruik op peil en verleng je de levensduur van de airconditioner.

Airco in Wezep laten plaatsen door ervaren monteurs

Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van split-unit airco’s in Wezep en zorgen ervoor dat de installatie snel en vakkundig verloopt. We zorgen er ook voor dat de buitenunit op de juiste plek wordt geplaatst, zodat deze geen overlast veroorzaakt en het uitzicht niet verstoort.

Naast split-unit airco’s bieden we ook andere soorten airco’s aan, zoals wand- en plafondunits. Afhankelijk van jouw situatie en wensen kunnen we je adviseren over de beste optie voor jouw woning of bedrijfspand in Wezep.

Bij Van den Brink Koeltechniek vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Daarom werken we alleen met energiezuinige en milieuvriendelijke airco’s. Door te kiezen voor een airco van ons bedrijf, draag je bij aan een beter milieu én bespaar je op je energiekosten.

Waarom Van Den Brink Koeltechniek?

Als je een airco in de buurt van Wezep in huis wilt hebben, is het een slim idee om deze bij Van Den Brink Koeltechniek aan te schaffen. Wij hebben een grote passie voor koeltechniek. Service en kwaliteit zijn onze drijfveren. Onze specialisten hebben allen liefde voor het vak. Iedere opdracht wordt met plezier en zorg uitgevoerd. Wij hebben in de regio al airco’s en warmtepompen geplaatst in onder andere Kampen, Meppel, Genemuiden, Vaassen, Dronten, Almere, Apeldoorn, Zwolle en Sneek.

Het hele jaar profijt van een airco

Er hangt bij veel mensen nog het idee dat een airco in de buurt van Wezep alleen ideaal is voor de warme zomerdagen. Natuurlijk is een airco daar ideaal voor, maar wist je ook je met een airco nabij Wezep je huis kunt verwarmen, de lucht kunt zuiveren en kunt ontvochtigen? Zo kan de airco in de wintermaanden worden gebruikt als een verwarming. Je hoeft niet bang te zijn dat het zorgt voor een hogere energierekening. Een airco in de buurt van Wezep is namelijk erg energiezuinig. Hierdoor bespaar je zelfs geld op je rekening!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een airco in Wezep of ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder en stellen een offerte op maat voor je op.

Schaf nu een airco in Wezep aan!

Wil je graag een airco in Wezep in huis of in je bedrijfspand laten plaatsen? Maak dan nu een afspraak, vraag een offerte aan of neem contact op om de verschillende mogelijkheden samen te bespreken. Van Den Brink Koeltechniek helpt je graag om een groenere woning te creëren.

Adviesgesprek inplannen