Whatsapp icon

Aangenaam klimaat?

Airco installeren

Airco installatie – geniet het hele jaar door van een aangenaam klimaat

Een airco installatie is al lang geen overbodige luxe meer. De zomers in Nederland worden steeds warmer én langer. Zomerse temperaturen in maart en oktober zijn geen uitzondering meer. Warmte heeft dus sneller en langer de kans om in huis te komen en te blijven. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een airco installatie. En daarmee kiezen ze voor een aangenaam klimaat in huis. Niet alleen in de zomer, maar ook de rest van het jaar. Want naast koele lucht kunnen onze installaties ook warme lucht verspreiden. Een airco installeren kan vaak al binnen een dag.

Kwaliteit & vakkundigheid

Wij verzorgen jouw airco installatie; netjes, duurzaam en met goede service.

Waarin onderscheidt een goede airco zich van een slechte?

Hoe verleidelijk is het om een mobiele airco aan te schaffen? Of voor de laagste prijs te gaan bij een airco installatie? Wij zeggen; ga bij de aanschaf van een airco niet over één nacht ijs. Een echt goede airco installatie is de investering dubbel en dwars waard. Dat is een airco waar je jaren plezier van hebt. Een goede airco installatie onderscheidt zich van een slechte airco op de volgende punten:

Geluidsniveau

– een goede airco installatie is nagenoeg geluidsstil. Je voelt de aangename koelte, maar hoort niets. Goedkopere varianten verspreiden vaak koele lucht, maar maken ook een hinderlijk zoemend geluid. Zo heb je alsnog een slapeloze nacht.

Energieverbruik

– een goede airco installatie is energiezuinig. Je kunt de airco programmeren en hoeft niet bang te zijn voor een torenhoge energierekening, omdat de airco de hele zomer heeft aangestaan.

Onderhoud & ondersteuning

– Een goede airco installatie komt met een goede service. De aanschaf van een airco installatie is één, maar goed onderhoud met reserveonderdelen die makkelijk verkrijgbaar zijn is minstens zo belangrijk.

Vakkundige installatie

– Jouw airco wordt geïnstalleerd door een monteur die precies weet waar hij mee bezig is. Alles wordt op de juiste manier aangesloten en gecontroleerd.  En als we klaar zijn dat laten we alles weer netjes achter. Een airco installeren in een woning neemt vaak maar een dag in beslag.

 

Geweldig goed bedrijf, zeer professioneel, een absolute aanrader! – H. Oosterlaken

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Jouw airco installatie in 5 stappen

 1. 1

  Plan een gratis adviesgesprek in
  Vraag via onze website een gratis adviesgesprek aan. Na aanvraag nemen we telefonisch contact met je op. We nemen een korte vragenlijst met je door en plannen een datum in. Meteen bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook.

 2. 2

  Adviseur aan huis
  Samen met de adviseur bespreek je jouw wensen. Bekijkt je woning en de beste plek voor de airco installatie. Loop deze ronde gerust mee. Hij of zij zal je alles vertellen over de mogelijkheden, maar ook over de onmogelijkheden van je toekomstige airco installatie.

 3. 3

  Plan + offerte
  Elk huis is anders en elke wens ook. Wij maken een plan en offerte op maat, met duidelijke specificaties en geen verrassingen achteraf. Je airco installatie komt zo steeds een stapje dichterbij.

 4. 4

  Installatiedatum
  Je offerte akkoord? Dan maken we een afspraak voor de installatiedatum. Een airco installeren is voor ons een koud kunstje en kunnen we meestal binnen 1 dag.

 5. 5

  Onderhoud & service
  Je airco installatie altijd laten draaien als een zonnetje? Dan is een jaarlijkse reiniging en onderhoud aan te raden. Je kunt ervoor kiezen om een servicecontract met ons af te sluiten. We leggen je de voordelen graag uit.

Gratis advies aan huis?

Wij komen altijd snel bij je langs. Voor advies, installatie en service. Wij verzorgen jouw airco installatie binnen 1 dag. Maak een afspraak en wie weet komen Wilfred, Kevin, Herrik of één van onze ander coole gasten jouw airco binnenkort installeren.

Maak een vrijblijvende afspraak

Heldere afspraken en prijzen

Tevreden klanten; dat vinden wij cool. En daar doen wij alles voor. Bij ons geldt afspraak is afspraak. Akkoord gegeven op een offerte? Dan is dat de prijs die je betaalt. We vertellen je precies welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en hoe lang we denken bezig te zijn met jouw airco installatie. Door kraakhelder te zijn voorkomen we dat onze relatie bekoelt.

Gewoon goede service

Jouw airco op een vakkundige manier…En mensen goed helpen. Dat vinden we heel gewoon. We denken met je mee, in het hele traject. We gaan altijd voor de beste oplossing, zodat jij het meeste plezier hebt van je airco installatie. Het hele jaar door. Onze service is betrouwbaar en snel. Onverhoopt problemen (storing) met je airco, we staan binnen 24 uur bij je op de stoep.

Onze zekerheden

 1. 1

  Duurzame apparatuur
  Wij werken bij voorkeur met apparatuur van het merk Mitsubishi; gerenommeerde airco installaties, die zich door de jaren bewezen hebben. Ze houden zich bovendien continu bezig met innovatie en duurzaamheid.

 2. 2

  Vakkundige installatie
  Onze monteurs zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten en krijgen regelmatig bijscholing. En laten we ervaring vooral niet vergeten. Jouw airco installatie is bij onze monteurs altijd in goede handen.

 3. 3

  Goede en nette werkwijze
  Wij werken volgens de geldende gedragscodes en volgens alle veiligheidsvoorschriften. We vegen onze voeten bij binnenkomst en na installatie laten we alle ruimtes netjes achter.

 4. 4

  Altijd snelle service
  Onze hulp nodig? Problemen met je airco installatie? Wij staan binnen 24 uur bij je voor de deur.

 5. 5

  Altijd een expert in de buurt
  Zodat we je snel kunnen helpen. Met een vraag of probleem. Jouw airco installatie is bij ons altijd in goede handen.

 6. 6

  Duidelijke afspraken
  We werken transparant en bij ons geldt afspraak = afspraak. Geen verrassingen achteraf en duidelijke communicatie.

Maak snel een afspraak

Wij komen altijd snel bij je langs. Voor advies, installatie en service. Wij verzorgen jouw airco installatie binnen 1 dag. Maak een afspraak en wie weet komen Michiel, Arno, Kees of één van onze ander koele gasten jouw airco binnenkort installeren.  Nu aanmelden, binnen 24 uur reactie.

Alvast kennismaken met onze koele gasten?

Dit zijn ze:

Afspraak maken