Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco Lelystad

Op zoek naar een duurzame airco voor in je huis of bedrijfspand in Lelystad en omgeving? Bij Van den Brink hebben we de oplossing voor je! Onze airconditioning units bieden niet alleen heerlijke verkoeling tijdens warme zomerdagen, maar ze kunnen ook als verwarming functioneren tijdens kille winterdagen. Bovendien werken ze op elektriciteit en zijn ze ook nog eens energiezuinig, waardoor je direct bespaart op je gasverbruik. Wacht niet langer, en neem vandaag nog contact met ons op!

Energie besparen door te verwarmen met een airco in Lelystad

Wist je dat je behoorlijk kunt besparen op je energiekosten voor jouw woning of bedrijfspand te verwarmen met een airco in Lelystad? Onze duurzame airco’s kunnen namelijk zorgen voor verkoeling in de hete zomerdagen en efficiënt je ruimtes verwarmen in de winter. Dat doen ze ook nog eens zeer energiezuinig en zonder gebruik te maken van gas. Als je overweegt om volledig van gas af te stappen is het laten installeren van een airco in Lelystad een grote stap in de juiste richting.

Benieuwd hoe je nog meer op je energierekening kan besparen door aanschaf van een airco in Lelystad? Neem dan contact met ons op! Ons team legt je graag alles uit over je nieuwe airco, van energiegebruik tot aan het vinden van de perfecte instellingen.

Duurzame oplossing voor comfortabel binnenklimaat

Een comfortabel binnenklimaat begint bij Van den Brink: dé expert in airconditioning in Lelystad! Wij bieden hoogwaardige, duurzame airco’s aan die zorgen voor verkoeling, verwarming en zuivering van de lucht in jouw huis of bedrijfspand in Lelystad. Hiermee geniet je niet alleen van een aangename temperatuur, maar ook van schone en gezonde lucht. En je bent ook nog eens milieubewust bezig!

Onze airconditioning units bieden een duurzame oplossing voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat in Lelystad en omgeving. Door te koelen en te verwarmen op een zeer energiezuinige manier, zonder gebruik te maken van gas, kan het gebruik van airconditioning leiden tot aanzienlijke besparingen op je energierekening. Bovendien hebben onze airconditioning units een lange levensduur en kunnen ze al binnen één dag worden geïnstalleerd.

Middels airco je pand verwarmen

Wist je dat moderne airconditioning meer is dan alleen het verkoelen van je woning of bedrijfspand? De meeste nieuwe modellen hebben vrijwel allemaal een verwarmingsfunctie. Doordat je airconditioning in verwarmingsmodus meer warmte-energie opwekt dan dat je er elektriciteit in stopt, fungeert deze als een soort warmtepomp. Een airco installeren in Lelystad kan je daardoor tot wel 400% rendement opleveren.

Altijd een aangenaam klimaat met een airco in Lelystad

Onze airco’s zijn duurzaam en energiezuinig, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook nog eens bespaart op je energierekening. Bovendien zorgen onze ervaren monteurs voor een perfecte installatie en onderhoud van jouw airco, zodat deze blijft draaien als een zonnetje en de levensduur wordt verlengd. Met regelmatig onderhoud houd je het energieverbruik op peil en voorkom je onnodige kosten. Neem een servicepakket af bij Van den Brink om er zeker van te zijn dat jouw airco altijd gereed staat om je te voorzien van het perfecte binnenklimaat.

Optimale installatie van airco in Lelystad 

Onze ervaren monteurs zitten al jarenlang in het vak en zijn daardoor bekend met allerlei merken airconditioning. Daardoor kunnen we je maar al te goed adviseren over de optimale keuze qua merk en model, maar we denken ook maar al te graag mee over de installatie en plaatsing van jouw airco in Lelystad. Het maakt voor ons niet uit of het gaat om een bedrijfsgebouw, een supermarkt of een woning: wij zorgen ervoor dat je nieuwe airco perfect geïnstalleerd wordt en op de juiste plek komt te hangen. We maken hiervoor gebruik van een aantal vaste stappen, waaronder het bekijken van de ruimtes welke je van airco wil voorzien, zodat we er zeker van zijn dat we een optimaal binnenklimaat kunnen blijven garanderen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan: we helpen je graag!

Ook genieten van een aangenaam binnenklimaat in jouw huis of bedrijfspand in Lelystad, ongeacht de weersomstandigheden? Vraag via onze website een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct voor een afspraak of offerte. We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen. Ook komen we graag bij je over de vloer om de beste plek voor de installatie te bepalen en om de mogelijkheden om airco bij jou in Lelystad te installeren te bespreken. Vervolgens maken wij altijd een plan van aanpak en een offerte op maat. Is alles naar wens? Dan plannen we direct een afspraak in voor de installatie van jouw nieuwe airco in Lelystad. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze monteurs dit meestal al binnen één dag realiseren. Zo zit jij er binnen no time comfortabel bij!

Kies voor Van den Brink Koeltechniek

Kies ook voor een aangenaam binnenklimaat in jouw huis of bedrijfspand in Lelystad en laat een airco installeren door Van den Brink. Wij bieden hoogwaardige en duurzame airco’s aan en zorgen voor een optimale installatie en onderhoud, zodat jij verzekerd bent van schone en gezonde lucht én een comfortabele temperatuur, het hele jaar door. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en geniet binnenkort ook van een optimaal binnenklimaat!

Airco installeren in Lelystad? Neem contact met ons op!

Maak een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco-installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Onze airco’s draaien al in onder andere Lelystad, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn, Zwolle en Kampen. Mogen we binnenkort ook bij jou in Lelystad een airco installeren? We horen graag van je!

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Airconditioning in Lelystad laten installeren?

Wil je een airco in Almere laten installeren? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek. Een van onze vakkundige en NVKL-erkende installateurs komt dan bij jou langs om binnen 1 dag het systeem te installeren. Regelmatig kunnen de installateurs bij jou het systeem komen controleren en onderhouden. Twijfel dus niet en gun jezelf een gezond binnenklimaat met een airco in Almere, Apeldoorn, Meppel, Genemuiden, Dronten, Hattem, Sneek, Heerde, Epe, VaassenKampen en Zwolle.

 

Gratis adviesgesprek aan huis

Plan een gratis adviesgesprek aan huis met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden van een airco voor jouw woning.

Neem contact op