Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Raalte

Wil jij ook genieten van een optimaal binnenklimaat in jouw woning of bedrijfsruimte in Raalte? Dan ben je bij Van den Brink Koeltechniek aan het juiste adres. Wij zijn jouw betrouwbare en ervaren partner als het gaat om het installeren en onderhouden van airconditioning systemen. Wil jij vandaag nog beginnen met het besparen op jouw gasrekening? Laat dan een airco in Raalte installeren door onze specialisten!

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

ENERGIE BESPAREN DOOR TE VERWARMEN MET EEN AIRCO IN RAALTE!

Je kunt behoorlijk besparen op de energiekosten door jouw woning of bedrijfspand in Raalte met airco te verwarmen. Onze duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Dat doen ze zeer energiezuinig en zonder gebruik te maken van gas. Hoe dit werkt leggen we hieronder uit. Ben je van plan om helemaal van het gas af te gaan, dan is het laten installeren van airconditioning bij jou in Raalte een goede stap. 

De voordelen van een airco in Raalte

Met een airconditioner van Van den Brink Koeltechniek creëer jij een aangenaam en gezond binnenklimaat in jouw woning of bedrijfsruimte in Raalte. Zo zorg je ervoor dat jij en je medewerkers productiever en gezonder kunnen werken en leven. Onze airconditioning systemen zorgen namelijk voor een optimale luchtvochtigheid en temperatuur, wat bijdraagt aan een betere gezondheid en comfort.

Waarom verwarmen met een airco in Raalte?

Wist je dat je met een airconditioner van Van den Brink Koeltechniek niet alleen kunt koelen, maar ook kunt verwarmen? Dit biedt vele voordelen, zoals een lagere energierekening en een milieuvriendelijke oplossing voor het verwarmen van jouw woning of bedrijfsruimte in Raalte. Daarnaast is een airco met verwarmingsfunctie vaak sneller en efficiënter dan een traditionele verwarming.

ALTIJD EEN AANGENAAM KLIMAAT MET EEN AIRCO IN RAALTE

Of je nu te maken hebt met een hete zomer- of kille winterdag, met een Van den Brink airco in Raalte ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Onze duurzame airco’s  voor het beste klimaat onder alle omstandigheden. Naast koelen en verwarmen, ontvochtigen en zuiveren ze de lucht. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, supermarkt of woonhuis; zij houden het hoofd koel en zorgen voor een perfecte installatie van jouw airco te Raalte. Om het beste binnenklimaat te blijven garanderen, zorgen we naast optimale installatie ook voor het nodige onderhoud. Door regelmatig onderhoud houd je het energieverbruik op peil en verleng je de levensduur van de airco.

Adviesgesprek inplannen

Hoe werkt verwarmen met een airco?

Een airconditioner met verwarmingsfunctie werkt op basis van een omgekeerde werking. Hierbij wordt warme lucht van buiten naar binnen gehaald en gekoeld, waardoor er warme lucht vrijkomt die de ruimte verwarmt. Deze techniek is niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk omdat er geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen.

Airco installatie en onderhoud in Raalte

Bij Van den Brink Koeltechniek staan we klaar om jou te helpen bij het installeren en onderhouden van jouw airconditioning systeem in Raalte. Ons ervaren team van technici kan je adviseren bij het kiezen van de juiste airconditioner voor jouw woning of bedrijfsruimte, en deze vervolgens professioneel installeren. Ook voor het onderhoud van jouw airconditioning systeem ben je bij ons aan het juiste adres. Zo zorgen wij ervoor dat jouw airconditioner optimaal blijft presteren en jij zorgeloos kunt genieten van een gezond en aangenaam binnenklimaat.

Kies voor Van den Brink Koeltechniek

Als jij op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren airconditioner installateur in Raalte en omgeving, dan ben je bij Van den Brink Koeltechniek aan het juiste adres. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om het comfort in jouw woning of bedrijfsruimte te verbeteren met een airconditioner van Van den Brink Koeltechniek.

AIRCO IN RAALTE LATEN INSTALLEREN?

Maak een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco-installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Raalte, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn, Zwolle en Kampen.

Adviesgesprek inplannen

Direct een airco in Raalte laten plaatsen

Ben jij geïnteresseerd in het installeren van een airco in jouw woning of bedrijfsruimte in Raalte? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team van experts staat voor je klaar om jou te adviseren bij het kiezen van de juiste airconditioner voor jouw specifieke situatie. Of je nu op zoek bent naar een systeem voor jouw woning, kantoor, winkel of restaurant, wij hebben altijd de perfecte oplossing voor jou.

Bij Van den Brink Koeltechniek hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Wij zorgen er daarom voor dat jouw airconditioner systeem snel en vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat jij binnen de kortste keren kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat in jouw woning of bedrijfsruimte in Raalte. Onze technici zijn uitgerust met de nieuwste gereedschappen en technieken om de installatie zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren.