Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Terug

21/03/2016

Chocolaterie De Swaen

Van den Brink Koeltechniek is voor mij geen onbekende. Bij mijn vorige werkgevers Bakkerij Elderkamp in Zwolle en Chocolaterie A3 in Hattem verzorgden zij ook al het gehele onderhoud van de koeltechnische installaties en airco’s naar volle tevredenheid.

Toen ik mijn eigen chocolaterie in een monumentaal pand in Kampen wilde gaan vestigen kwam ik voor het probleem te staan dat hier dus niets aan de buitengevel bevestigd mocht worden. Aangezien ik toch genoodzaakt ben om een airco te hebben, om de winkel op de juiste temperatuur te houden voor mijn chocoladeproducten, heb ik André van den Brink om advies gevraagd. André kwam toen met een passende oplossing hiervoor. De keuze voor van den Brink Koeltechniek was dus heel makkelijk.

Kernwoorden voor van de Brink Koeltechniek zijn volgens mij: Service, Betrouwbaarheid en Kwaliteit.

Ik hoop deze prettige samenwerking met van den Brink Koeltechniek nog jaren voort te zetten. – Roel van Gelder

Chocolaterie De Swaen, Kampen

Ook op zoek naar een passende oplossing?

We denken graag met je mee en zoeken naar een passende oplossing!

Contact