Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Een Daikin airco laten installeren?

Als je door Van den Brink Koeltechniek airco laat installeren, dan weet je zeker dat je kwaliteit geleverd krijgt. We werken namelijk uitsluitend met airconditioning van topmerken. En in die categorie staat Daikin airco zeer hoog aangeschreven, bij ons en bij onze klanten. Voor zowel in huis als op de zaak heeft Daikin een breed aanbod energiezuinige airconditioningsystemen. Van een enkele ruimte tot een complete vleugel; efficiënt koelen en verwarmen doe je met een Daikin airco. Lees meer of neem direct contact op voor advies.

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Verlaag je gasverbruik: jouw airco is een warmtepomp

De airco’s van Daikin, die we in woningen en bedrijven installeren, zijn echte alleskunners. In de zomer zorgen ze voor een heerlijk koele binnenlucht, in de winter verwarmen ze duurzaam. Daikin is een echte voorloper als het gaat om energiebesparende techniek. Om zo energiezuinig te kunnen verwarmen, heeft Daikin de invertertechniek verfijnd tot in de puntjes. Invertertechniek draait de werking van de airco om, waarmee deze in een lucht/lucht warmtepomp verandert. Hier komt geen kubieke millimeter gas aan te pas. Bovendien zuiveren Daikin airco’s de lucht, zodat je altijd een aangename temperatuur in huis en op de zaak hebt.

Efficiënt koelen en verwarmen met Daikin airco

Energierendement A+++, wat betekent dat? Airconditioners met energielabel A+++ zijn het meest efficiënt. Ze verbruiken zeer weinig energie in verhouding met de capaciteit waarop ze koelen en verwarmen. Wacht dus niet langer en vervang die oude, energieslurpende airco voor een Daikin. Je bespaart niet alleen op stroomverbruik, maar ook je gasverbruik kan omlaag of zelfs naar nul.

Is Daikin het beste merk airco’s?

Of Daikin de beste airco’s maakt, dat is relatief en afhankelijk van wie het beoordeelt. In ieder geval zien we de Daikin airco terug in vrijwel alle toplijsten van beste aircomerken. En dat is niet voor niks. De fabrikant levert airco’s in het allerhoogste kwaliteitssegment. Ze zijn fluisterstil en zeer energiezuinig; de lucht/lucht warmtepompen in Daikin airco’s bieden een energierendement tot A+++. Dankzij het strakke design passen ze bovendien in vrijwel ieder interieur. 

De vele oplossingen van Daikin

Daikin denkt niet alleen in losse producten, maar ook in oplossingen waar Daikin airco een onderdeel van vormt. Zo biedt het merk oplossingen voor woningen, kantoren, schoolgebouwen, woningcorporaties en ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Bij Van den Brink Koeltechniek denken we net zo: wij werken de beste oplossingen uit voor jouw koelings- en verwarmingsbehoefte. Dat kan een installatie zijn met een enkele Daikin airco tot en met een volledige klimaatbeheersingsinstallatie. 

Welke oplossing past bij jou?

Zoals je begrijpt uit bovenstaand verhaal is iedere airco-installatie een kwestie van maatwerk, of het nu gaat om een Daikin airco of een van onze andere A-merken. We horen graag waar je behoefte aan hebt. Neem vandaag nog contact op om een gratis adviesgesprek te plannen. Neem ook contact op als je al een Daikin airco hebt en een specialist zoekt voor onderhoud en service. We helpen je graag aan het beste binnenklimaat en de hoogst mogelijke besparing op energie.

Ben je op zoek naar een Daikin Airco?

Maak een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Zwolle, DrontenVaassenMeppelGenemuidenAlmereApeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen