Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Terug

09/02/2017

Duurzame uitbreiding bij Saturn Petcare

In opdracht van Saturn Petcare zijn wij gestart met de voorbereidingen van het Masterplan Zuid 1: het bouwen van een nieuwe koel- en vriescel.

Een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Dat was het uitgangspunt bij het ontwerpen van deze installatie. Dit heeft geresulteerd in een koel– en vriesinstallatie met een laag energieverbruik en een koudemiddel met een laag GWP (Globel Warming Point) getal.

De voormontage is op dit moment in volle gang! Wij zijn trots op het vertrouwen van Saturn Petcare om dit prachtige duurzame project te mogen realiseren.

Het bouwtechnische gedeelte wordt uitgevoerd door Van Wijnen Eibergen B.V. Het koel- en vriestechnische gedeelte en de besturing hiervan is door onze eigen technici ontworpen, getekend en gebouwd.

Saturn Petcare hoort bij de grootste petfoodfabrikanten van Europa. Al decennia lang wordt hoogwaardig honden en kattenvoer in Hattem geproduceerd!

Heb jij een uitdaging voor ons?

Samen kijken naar de mogelijkheden en zoeken naar een oplossing? Bij van den Brink Koeltechnieken zijn we er van overtuigd dat geen uitdaging te groot is!

Daag ons uit!