Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Terug

27/04/2023

Geniet optimaal van jouw airco installatie

Zomer in Nederland;

die zijn helemaal niet meer zo koel. Ze worden alsmaar warmer en warmer. En ze lijkt ook wel vroeger te beginnen én langer te duren. Een paar flink zonnige dagen met temperaturen boven de 25 graden in oktober; dat is geen uitzondering meer. Jouw huis wordt dus ook steeds warmer en jouw verhitte inspanningen om het enigszins koel te houden hebben steeds minder nut. Maar er is een oplossing; een goede airco installatie. Maar dan ook echt een goede installatie, zo één waar je jaren plezier van hebt en die energiezuinig is. En die kun je prima nu al laten plaatsen. Met andere woorden; bereid je nu alvast voor op de hete zomer die ongetwijfeld komen gaat.

Het hele jaar door aangenaam in huis

Jaja…we weten het; het is nu hartje winter. Buiten is het best koud en binnen is het lekker warm. Maar voor je het weet is het hartje zomer en is het buiten én binnen warm. En dan is het nergens meer lekker koel, behalve in het opblaaszwembadje in je tuin. Maar daar heb je niks aan als je aangenaam wilt slapen bijvoorbeeld. Dus als je de zomerwarmte in huis geen kans wilt geven dan is het niet eens zo’n gek idee om nu alvast je airco te laten installeren. En wist je dat je met veel airco’s je huis ook kunt verwarmen? Zo heb je het hele jaar een prettige temperatuur in je huis.

Een airco installatie

is een investering en er zijn natuurlijk wel wat alternatieven, zoals een mobiele airco. Maar dan kun je met een beetje geluk slechts 1 ruimte koelen. Bovendien maken ze best veel geluid en vreten ze energie. Of je kunt googelen op goedkope airco installaties. Scheelt je een hoop geld, maar over de kwaliteit en het plezier valt dan te twisten. Misschien niet dit jaar, maar wel de jaren daarna. Dus wij pleiten voor een kwalitatief goede airco installatie, want daar kun je jaren mee vooruit. We geven je 3 redenen om vooral te kiezen voor een goede airco.

 1. 1

  Geluidsstil

  Niets irritanter dan een airco die naast koele (of warme) lucht ook veel geluid produceert. Zo’n zoemend of ratelend geluid die je probeert te negeren, maar die je toch telkens weer hoort. Die voel je wel, maar hoor je niet. En zo hoort het.

 2. 2

  Energiezuinig

  Vroeger waren airco installaties echte energieslurpers en nog steeds gebruiken de goedkopere (mobiele) varianten behoorlijk veel energie. De professionele airco installaties voor thuis zijn tegenwoordig erg energiezuinig. Je kunt je installatie volledig programmeren en zo instellen dat er geen onnodige energie verspild wordt. En dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook een stukje beter voor het milieu.

 3. 3

  Goede en betrouwbare service

  Het fijne van een goede airco installatie is dat ze geleverd en gemonteerd worden door een professioneel bedrijf en natuurlijk door ervaren monteurs. Is er onverhoopt dus wat aan de hand met je airco, dan kun je doorgaans rekenen op een goede service.

Airco laten installeren? Nu is het perfecte moment

Goed; en nu weer even terug naar hét moment om je airco te laten installeren. Dat kan natuurlijk op elk moment, maar juist de wintermaanden zijn erg geschikt. Dan weet je zeker dat je al vanaf de eerste warme dagen kunt genieten van een koel huis. Je kunt zelfs de airco meteen al gebruiken door je huis er door te laten verwarmen.

Waarom wachten tot in de zomer om tot de conclusie te komen dat een airco installatie toch wel erg fijn zou zijn? Juist nu is een prima moment om een airco te installeren. Zo weet je in elk geval zeker dat je vanaf de eerste zomerse dagen kunt genieten van een koel huis en je bent de drukte voor.

Als eerste dit jaar een airco in huis

Meer weten over onze airco installaties voor thuis? Wij vertellen je graag meer.

Bij Van den Brink Koeltechniek hebben wij voor elke ruimte een passende oplossing. Van zolderkamer, slaapkamer tot woonkamer. Groot of klein. Maak een afspraak en vertel ons uw wensen.  Wij laten u graag de mogelijkheden zien om voor u een passende airco- installatie te vinden.

Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Wij beantwoorden deze binnen 24 uur. Altijd in de regio! Van Kampen en Zwolle tot Almere en Apeldoorn: Wij ontwerpen, installeren en onderhouden uw airco. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. U ontvangt een offerte af als we daadwerkelijk langs zijn geweest om te kijken.