Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Terug

10/12/2021

Hoe herken je een goede airco installateur?

Airco installateurs, ze zijn er in alle soorten en maten. Klantvriendelijke airco installateurs? Dat is het merendeel. Erkende airco installateurs? Dat is waar Van den Brink Koeltechniek zich in wil onderscheiden!

We kennen het allemaal. Hartje zomer, een graad of 33 en een warme slaapkamer van heb ik jou daar. Het is draaien en woelen, de slaap echt goed vatten wil door de tropische omstandigheden niet lukken. De oplossing? Het raam openzetten kan, maar ja… die muggen! Al snel schiet er een andere oplossing door je hoofd: je laat een airconditioning installeren. Het is genoeg geweest, de nachten worden langer en langer. Dit is het moment om een airconditioning te laten installeren.

——-

Klantvriendelijke en erkende airco installateur

De bedrijven die airco installatie voor hun rekening nemen, daar kom je wel uit. Maar welke bedrijven dragen zorg voor een goede airco installateur? Wat is überhaupt een goede airco installateur? Om die vraag te beantwoorden, beginnen we met de eerdergenoemde klantvriendelijkheid. Een goede airco installateur stelt jouw wensen voorop. Bij de installatie van een airco hoort de service waar jij om vraagt. Jij moet immers hartje zomer goed kunnen slapen, dat is waar het om gaat.

Het tweede punt is wat ons betreft minstens zo belangrijk: er moet een erkende airco installateur voor de deur staan. Een erkende airco installateur weet wat hij doet. Hij is F-gassen gecertificeerd, erkend NVKL-installateur en voert de installatie dus op professionele wijze uit. Zo weet hij de juiste plek voor jouw airconditioning, kan hij je alles vertellen over de perfecte afstelling, zodat jij optimaal kunt genieten van die koele slaapkamer!

Installatie en onderhoud van de aircondioning

Bij de installatie van de airconditioning blijft het niet. Het klimaat in Nederland is aan het veranderen, de klamme zomernachten nemen toe, en automatisch neemt het gebruik van de airconditioning dus toe. Airco onderhoud is meer dan ooit belangrijk. Waarom? Wacht je te lang met het onderhouden van de airco installatie, dan levert dat meer lawaai op, een verminderd koelvermogen, hogere energiekosten en in het slechtste geval zelfs storingen.

Onze erkende airco installateurs nemen dit alles maar wat graag voor hun rekening. En nog een gratis tip: van een lekkere bak koffie worden onze installateurs nog vrolijker dan ze al zijn!

Wij staan voor je klaar!

Vraag een gratis adviesgesprek aan waarin je jouw wensen met onze adviseur kunt bespreken. Een passende oplossing komt voort uit een goed gesprek. Onze NVKL-erkende installateurs komen vervolgens graag bij je langs om de airco te installeren.

Gratis advies aan huis