Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Een goede praktijk opleiding is het halve werk

Bij Van den Brink Koeltechniek vinden wij het belangrijk om leerlingen en stagiaires een goede leerplek te bieden. Zo is het voor jou belangrijk dat jij een goede praktijkopleiding volgt, maar ook voor ons, ons vak en onze klanten. Van den Brink Koeltechniek is dan ook als sinds 2009 een erkend en gecertificeerd leerbedrijf.

Als erkend leerbedrijf mogen wij onze leerlingen en stagiaires de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Een vak in de praktijk leren en zo de kans geven een succesvolle toekomst op te bouwen in de koeltechniek. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Samenwerking met Talentstad Beroepscollege in Zwolle

Naast van Van den Brink Koeltechniek een gecertificeerd leerbedrijf is, werken we ook intensief samen met Talentstad Beroepscollege in Zwolle. Vanaf komend schooljaar staat Koudetechniek daar op het programma. Wij verzorgen het lesmateriaal voor het mooie vak en begeleiden de leraren.

Hoe word je een erkend leerbedrijf?

Je wordt gecertificeerd als erkend leerbedrijf als je bewezen hebt dat je studenten een veilige en goede werkplek biedt die past bij hun opleiding. En daarnaast hebben wij bij Van den Brink Koeltechniek praktijkopleiders die de studenten op een professionele manier coachen en opleiden in de praktijk.

Heb je interesse?

We zijn altijd op zoek naar aanpakkers die het vak willen leren. Je bent bij ons verzekerd van een goede interne opleiding!