Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Terug

13/07/2018

Uitgekookt!

Van den Brink Koeltechniek is nauw betrokken geweest bij de nieuwbouw van Uitgekookt! aan de Spoorlanden in IJsselmuiden. Een compleet nieuw pand voor het ambachtelijke bedrijf. Duurzaam en energiezuinig ingericht. Lees hier het artikel over de nieuwbouw van Uitgekookt in het Vakblad Voedingsindustrie.

Van den Brink heeft de koeling voor het hele gebouw met een CO2 installatie verzorgd. Naast de gebruikelijke koel- en vriescellen, genereert de installatie ook de benodigde koude die nodig is voor het koelen van de kantoren. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van het afkoelen van water voor de luchtbehandelingskasten.

Het gebouw volledig gasloos

Alle warmte die in het gebouw nodig is worden teruggewonnen uit het koelsysteem. Denk dan aan de vloerverwarming en heet tapwater. Hierdoor is geen gasaansluiting of elektrische verwarming meer nodig. De koelinstallatie is dus in staat om als warmtepomp te functioneren.

Gebouw Beheerssysteem

Ook het gebouwbeheersysteem hebben wij voor onze rekening genomen. Alle functies van de koeling en luchtbehandeling zullen centraal eenvoudig aan te sturen zijn.

Onderhoud

Zo’n complexe koelinstallatie heeft periodiek onderhoud nodig, dit verzorgen wij hier ook.

Meer weten over CO2 als koelmiddel?

Bel ons op 038-3332735

of mail naar info@vandenbrinkkoeltechniek.nl

Direct contact