Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Koeltechniek vacatures Bekijk de vacatures

van den Brink Koeltechniek

Op zoek naar vacatures? Wij zijn op zoek naar mensen met een warm hart voor koel- en vriestechniek. Bij van den Brink Koeltechniek ontwerpen, installeren, onderhouden en repareren we alles wat te maken heeft met koeltechniek. Van airco’s in tussenwoningen tot de grootste koelinstallatie van Nederland. Heb je weinig tot geen ervaring in de koeltechniek? Geen probleem.

Motivatie en leergierigheid zijn voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een uitgebreid introductieprogramma en voldoende kansen om door te groeien. Verder werk je uiteraard onder goede arbeidsvoorwaarden.

Alle vacatures

Een plek in een enthousiast team

Bij van den Brink Koeltechniek ben je verzekerd van coole en enthousiaste collega’s. Op hen kun je rekenen en samen klaren we de klus. Daarnaast zorgen we altijd voor een warme werksfeer. We hebben aandacht voor jouw wensen en ideeën, want verbeteren kan natuurlijk altijd. Ook denken we altijd mee met de klant. Hierbij letten we op de wensen en mogelijkheden. Een langdurige relatie is voor ons belangrijk en we communiceren daarom duidelijk en transparant.

Voldoende doorgroeimogelijkheden

Met behulp van interne vak- en loopbaangerichte opleidingen heb je bij van den Brink veel ruimte om door te groeien. Het werk is erg gevarieerd, waardoor je op verschillende gebieden ervaring opdoet. Ook wanneer je op dit moment nog geen ervaring in de koeltechniek hebt kun je bij ons solliciteren. Wij leren je het vak.


Bekijk de vacatures

Ben jij de coole, leergierige en gepassioneerde collega die wij zoeken? Reageer dan op de vacature die bij jou past of laat een open sollicitatie achter. We horen graag van je!

Open sollicitatie

Alvast kennismaken? check de video!