Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Meerdere ruimtes koelen- en verwarmen

Multi split airco

Met één buitenunit meerdere ruimtes afzonderlijk koelen of verwarmen? Met een multi split airco is dat een koud kunstje! Energiezuinig, fluisterstil, en snel geïnstalleerd door onze ervaren professionals. Neem vandaag nog contact op met Van den Brink Koeltechniek voor een vrijblijvend adviesgesprek en ervaar zelf het ultieme comfort in elke kamer van uw huis of kantoor!

Multi split airco

Een multi split airco is dé oplossing voor woningen of gebouwen waar verschillende ruimtes onafhankelijk van elkaar geklimatiseerd moeten worden. Het systeem bestaat uit één centrale buitenunit die verbonden is met meerdere binnenunits. Deze opstelling maakt het mogelijk om elke kamer apart te voorzien van koeling of verwarming zonder dat er meerdere buitenunits nodig zijn. De split airco kan in de warme zomermaanden koelte verspreiden door de binnenlucht te koelen, terwijl in de winter het proces wordt omkeert om je lekker warm te houden. Dit maakt de multi split airco niet alleen veelzijdig maar daarnaast ook energie-efficiënt, omdat elke unit en ruimte individueel kan worden geregeld. Zo wordt energie alleen gebruikt waar en wanneer dat nodig is!

Op deze pagina:

Een airco met meerdere binnenunits

Een multi split airconditioning geeft jou de mogelijkheid om op een flexibele en energiezuinige manier meerdere ruimtes in jouw woning of gebouw te koelen of te verwarmen. In tegenstelling tot de single split airco, maakt dit type airco gebruik van één buitenunit die gekoppeld is aan tot wel vijf binnenunits. Deze kunnen zogezegd onafhankelijk van elkaar worden bediend, waardoor jij de temperatuur in elke kamer afzonderlijk kan aanpassen.

Bovendien zorgt het multi split systeem niet alleen in de zomer voor een koel binnenklimaat. Zowel de split- als multi split airco werken als een warmtepomp, waardoor jouw systeem in de wintermaanden als verwarming kan dienen. Dit zorgt voor een constante en comfortabele temperatuur het hele jaar door, zonder dat jouw energierekening aanzienlijk stijgt! De binnenunits hebben daarnaast de mogelijkheid om de lucht te ontvochtigen en te zuiveren, dankzij ingebouwde filters. Dit zorgt voor een gezondere leefomgeving. Zo combineer jij een split airco met gezond binnenklimaat, wat het de perfecte keuze maakt voor moderne klimaatbeheersing in zowel woningen als commerciële ruimtes.

Buitenunit installatie multi split airco Van den Brink Koeltechniek

Multi split airco met 2 binnenunits

Als je op zoek bent naar een praktische oplossing voor het koelen of verwarmen van twee verschillende ruimtes in jouw woning, zoals de woonkamer en een slaapkamer, dan is onze multi split airco met twee binnenunits een uitstekende keuze. Elke binnenunit kan onafhankelijk worden geregeld, waardoor je in elke kamer comfort op maat kunt garanderen. Dit systeem is bijzonder geschikt voor kleinere woningen of appartementen waar efficiënt ruimtegebruik en energiebesparing essentieel zijn.

Multi split airco met 3 binnenunits

Voor wie nog meer flexibiliteit en controle over het binnenklimaat wenst, bieden we ook een multi split airco met drie binnenunits (of meer). Dit systeem is ideaal voor middelgrote woningen, waar het mogelijk maakt om drie verschillende zones – bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer en een zolderkamer – onafhankelijk van elkaar te regelen. Zo kan jij in elk van deze ruimtes een eigen, aangepast comfortniveau en temperatuur instellen, wat zorgt voor een aangename en kosteneffectieve omgeving in het hele huis.

Gratis adviesgesprek aan huis

Benieuwd naar de mogelijkheden van een split airco? Onze specialisten helpen je graag verder met een advies op maat.

Advies aan huis
Binnenunit multi split airco Van den Brink Koeltechniek

Meerdere ruimtes koelen en verwarmen

De kracht van het split systeem ligt in het verkoelen- als verwarmen. Naast het koelen van meerdere binnenruimtes, beschikken de split systemen namelijk ook over de mogelijkheid om te verwarmen waardoor ze functioneren als lucht-luchtwarmtepompen. Hierdoor wordt zelfs tijdens koude winterdagen efficiënt warmte uit de buitenlucht gehaald. Deze warmte wordt vervolgens via de binnenunits verspreid in de gewenste ruimtes, zodat jij er lekker behaaglijk bij zit. In de zomer werkt het systeem omgekeerd door ongewenste warmte uit je huis te halen, waardoor het binnen heerlijk koel blijft. Onze multi split airco’s zorgen daarbij voor een gelijkmatige temperatuurverdeling zonder verspilling van energie, waardoor je zowel comfortabel als milieubewust bezig bent! Kies daarom voor een slimme, duurzame oplossing met onze split airco systemen.

Veelgemaakte combinaties bij huishoudens die kiezen voor een multi split systemen zijn onder andere de woonkamer en slaapkamer koelen en/ of verwarmen, de woonkamer, slaapkamer en zolderkamer of meerdere, verschillende slaapkamers koelen en/ of verwarmen met één buitenunit. Wil je weten welke combinatie in jouw woning mogelijk is?

Voordelen van een multi split airco

 1. 1

  Gezonde en prettige leefomgeving

 2. 2

  Optimale tempratuurregeling per ruimte

 3. 3

  Zowel in de zomer- als winter een optimale nachtrust

 4. 4

  Efficiënt energieverbruik en lagere energiekosten

 5. 5

  Een split unit airco is binnen 1 dag door ons geïnstalleerd

Multi split airco kopen en laten installeren

Bij de aankoop en installatie van een airconditioningsysteem komt heel wat kijken. Althans, dat zou je denken. Samen met de specialisten bij Van den Brink Koeltechniek is het kiezen voor de juiste airco zo geregeld. Besluit je een multi split airco aan te schaffen, dan is het belangrijk om een betrouwbare en erkende installateur te kiezen. Bij Van den Brink Koeltechniek, een NVKL-erkend en F-gassen gecertificeerd bedrijf, ben je verzekerd van een duurzame en kwalitatief hoogwaardige installatie. Onze airco’s staan bekend om hun lange levensduur, energiezuinigheid en stille werking, wat natuurlijk belangrijk is voor zowel woon- als werkomgevingen.

Voordat we overgaan tot installatie, plannen onze specialisten samen met jou een afspraak in om op locatie jouw specifieke behoeften te bespreken en de beste configuratie voor jouw ruimtes te adviseren. Dit persoonlijke consult helpt om zeker te zijn dat het systeem perfect aansluit bij jouw wensen en de kenmerken van jouw woning of pand. De installatie zelf wordt uitgevoerd door onze ervaren monteurs die niet alleen technisch bekwaam zijn maar ook een passie hebben voor hun vak. Ze zorgen voor een snelle en vlekkeloze installatie, een split-airco vaak al binnen één dag. Zo ervaar je zo min mogelijk overlast en geniet je extra snel van je nieuwe airco.

Een split airco heb je daarbij al in huis vanaf € 1.995. Maatwerk oplossing nodig in de vorm van een multi split airconditioning systeem? Onze specialisten helpen je graag met een advies en prijs op maat!

Multi split airco’s van Mitsubishi Heavy Industries

Ben je op zoek naar de perfecte airconditioning om jouw woon- of werkruimte te verkoelen of te verwarmen? Van den Brink Koeltechniek heeft de oplossing! Wij zijn trotse leverancier van de A-merk airco modellen van Mitsubishi Heavy Industries. Kies je voor een airconditioning van Mitsubishi Heavy Industries, dan kies je voor kwaliteit. Daarbij zorgen wij voor een vakkundige installatie en uitstekende service, zodat jij jarenlang onbezorgd kunt genieten van jouw airconditioner.

Van den Brink Koeltechniek biedt een breed scala aan Mitsubishi airco modellen om aan al jouw behoeften te voldoen. Van wandmodellen die naadloos in elk interieur passen, tot satellietmodellen voor beperkte plafondruimtes. Laat je adviseren door een van onze experts om het model te vinden dat perfect bij jouw situatie past. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat!

Wij zijn Van den Brink Koeltechniek

Bij Van den Brink Koeltechniek delen we een passie voor koeltechnologie en streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Met meer dan een decennium ervaring zijn we trots op onze reputatie als NVKL-erkend en F-gassen gecertificeerd installateur. Wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij zowel de zakelijke als de particuliere markt. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en repareren van airconditioningsystemen, en staat 24/7 klaar om je de beste service te bieden. We zorgen voor een heldere communicatie en werken nauw met je samen, van de eerste ontmoeting tot de uiteindelijke oplevering van het project.

Jouw tevredenheid staat centraal in ons werk. Dankzij onze kwaliteitskeurmerken en diepe maatschappelijke betrokkenheid kan je erop vertrouwen dat je met Van den Brink Koeltechniek een betrouwbare partner in huis haalt. We kijken ernaar uit om samen met je te kijken naar jouw uitdaging of koeltechnische wens!

vdBrinkKoeltechniek over ons


Teruggebeld worden over één van onze coole opties waar je warm van wordt?

Laat ons weten wanneer het schikt en wij bellen jou, zodat je er zo snel mogelijk warmpjes bij zit!

Naam(Vereist)