Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Biddinghuizen

We zorgen al jarenlang, bij zowel zakelijke als particuliere klanten, voor een comfortabel en constant binnenklimaat. We zijn gevestigd in Kampen, maar leveren, monteren én onderhouden ook jouw airco in de omgeving van Biddinghuizen. Samen bepalen we de meest duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Onze airco’s koelen én verwarmen, hebben een lange levensduur en zijn binnen één dag geïnstalleerd. Zo kun jij snel en optimaal genieten van jouw airconditioning!

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Biddinghuizen

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

AIRCONDITIONING INSTALLATIE EN ONDERHOUD IN BIDDINGHUIZEN

Om een optimaal binnenklimaat te realiseren, doorlopen we bij het installeren en onderhouden van jouw airconditioning in Biddinghuizen een vast stappenplan. Wil jij een airco laten installeren in jouw huis of bedrijfspand? Dan kun je via onze website een gratis adviesgesprek aanvragen of natuurlijk direct bellen voor een afspraak. Samen met één van onze adviseurs bespreek je jouw wensen en bekijken we jouw woning of bedrijfspand om de beste locatie voor de installatie te bepalen. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt plan en offerte op. Ben je akkoord met de offerte? Dan plannen we een afspraak voor de installatie van jouw airconditioning in Biddinghuizen in. Onze ervaren monteurs klaren deze klus meestal al binnen één dag. Na installatie kun je bij ons een servicecontract afsluiten voor jaarlijkse reiniging en onderhoud, zodat jouw airconditioning probleemloos blijft draaien.

SPLIT-UNIT AIRCO IN BIDDINGHUIZEN PLAATSEN?

Een populaire optie voor airconditioning in Biddinghuizen is de split-unit airconditioning. Dit type airco bestaat uit een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit onttrekt de warme lucht uit de ruimte. Met behulp van koelvloeistof wordt de warmte uit de lucht gehaald en via de buitenunit afgevoerd. De gekoelde lucht wordt vervolgens weer terug de ruimte ingeblazen. Kies je voor verwarmen, dan maakt de invertertechnologie gebruik van de warmte uit de buitenlucht om de binnenlucht te verwarmen. Zo is jouw split-unit airconditioning het hele jaar door inzetbaar.

Maak een afspraak voor airconditioning in Biddinghuizen

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Biddinghuizen, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen

Interesse in een airco in Biddinghuizen?

Heb jij interesse in het laten installeren van een airco in Biddinghuizen door de specialisten van Van den Brink Koeltechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 038 333 27 35 of vraag een offerte bij ons aan. Barneveld.