Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Swifterbant

We zorgen al jarenlang, bij zowel zakelijke als particuliere klanten, voor een comfortabel en constant binnenklimaat. We zijn gevestigd in Kampen, maar leveren, monteren én onderhouden ook jouw airco in de omgeving van Swifterbant. Samen bepalen we de meest duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Onze airco’s koelen én verwarmen, hebben een lange levensduur en zijn binnen één dag geïnstalleerd. Zo kun jij snel en optimaal genieten van jouw airconditioning!

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Split en multi split airco in Swifterbant

Een aangename temperatuur in huis is het hele jaar door mogelijk met een split unit airco in Swifterbant. Deze veelzijdige installatie kan namelijk verschillende ruimtes koelen in de zomer en verwarmen in de winter, wat resulteert in optimaal comfort. Vooral tijdens hete zomerdagen zorgt de airco voor een verfrissend koele zolder of slaapkamer, terwijl het in de winter een behaaglijke warmte biedt. Dit klimaatvriendelijke systeem verlaagt bovendien je energierekening aanzienlijk. Onze professionele installateurs staan klaar om je airco in Swifterbant snel en deskundig te plaatsen, vaak binnen een dag. Het resultaat? Een aangenaam binnenklimaat in je hele huis, ongeacht het seizoen. Veel huiseigenaren zijn inmiddels overtuigd van de voordelen van airconditioning. Het verhoogt niet alleen het woongenot, maar draagt ook bij aan een betere nachtrust, aangezien niemand graag in een benauwde slaapkamer slaapt. Onze airco’s, vaak van het betrouwbare merk Mitsubishi, worden vakkundig geïnstalleerd door erkende monteurs, zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Wil je meer weten of advies op maat?

Verwarmen met airco in Swifterbant

Verwarmen met een airco in Swifterbant biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele verwarming via een cv-ketel. Een van de belangrijkste voordelen is de aanzienlijke besparing op energiekosten. Waar cv-ketels veel gas verbruiken, werkt een airco in Swifterbant op elektriciteit en is vaak energiezuiniger dankzij de ingebouwde warmtepomp. Door te kiezen voor een airco van Van den Brink Koeltechniek, profiteer je van de expertise van gespecialiseerde installateurs die ervoor zorgen dat de installatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Een professionele installatie garandeert een optimaal werkend systeem dat betrouwbaar, duurzaam en veilig is. Hierdoor geniet je het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat, terwijl je energierekening lager blijft en je ecologische voetafdruk vermindert. Of het nu gaat om het verwarmen van een woonkamer of het koelen van een slaapkamer, een airco biedt de veelzijdigheid en efficiëntie die moderne huishoudens nodig hebben.

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Swifterbant

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco in Swifterbant te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Maak een afspraak voor airconditioning in Swifterbant

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Swifterbant, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen