Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Mitsubishi airco

Bekijk een willekeurige toplijst van de beste airco’s ter wereld en de kans is groot dat er eentje van Mitsubishi Heavy Industries (MHI) in de top 3 staat. In huis of op de zaak; met een Mitsubishi airco weet je gewoon dat je kwaliteit hebt. MHI is dan ook een van de grootste leveranciers van airconditioners voor koeling, verwarming en ventilatie. Bij Van den Brink Koeltechniek stellen we graag het beste Mitsubishi aircosysteem voor jou samen. Lees meer of neem direct vrijblijvend contact op.

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Verwarmen met een Mitsubishi airco

Energiekosten besparen met een Mitsubishi airco? Jazeker! Jouw airco is namelijk tegelijk een lucht/lucht-warmtepomp. Mitsubishi Heavy Industries is een echte pionier op het gebied van verwarmen met airco. Onderzoek, ontwikkeling en innovaties hebben geleid tot steeds efficiëntere airco-verwarmingssystemen. De invertertechnologie zorgt dat de buitenunit warmte uit de buitenlucht haalt. Met behulp van de vloeistof in de leidingen wordt de warmte naar de binnenunit gevoerd, die het de ruimte in blaast. Aan dit proces komt geen gas te pas en het rendement is zeer hoog.

Waarom kiezen voor een Mitsubishi airco?

In de zomer houdt hij het heerlijk koel en in de winter juist lekker warm. Daarnaast filtert hij de lucht. Trakteer jezelf, je huisgenoten, je gasten en/of je klanten op een geweldige luchtkwaliteit. Met een fijn binnenklimaat schep je het beste klimaat om te wonen, gezellig samen te komen, te onderhandelen, te shoppen, te dineren of wat dan ook. Daarnaast bespaar je met een Mitsubishi airco flink op gas en energiekosten. 

Waarom een Mitsubishi Heavy Industries (MHI) airco?

Waarom jij moet kiezen voor een Mitsubishi Heavy Industries (MHI) airco? Dat vertellen we je maar al te graag!

Met een Mitsubishi Heavy Industries (MHI) heb je het hele jaar een echte klimaatregelaar: Comfortabel en snel ruimtes koelen, verwarmen, filteren, ontvochtigen. Je bediend de airco gemakkelijk op afstand met smartphone of tablet. De Single split en multisplit airco’s koelen en verwarmen 1 tot 5 ruimtes tegelijk. 

Mitsubishi airco’s en duurzaamheid

Energie besparen is niet de enige manier waarop Mitsubishi’s airconditioners duurzaam zijn. Mitsubishi Heavy Industries maakt er echt werk van om de impact op het milieu te verminderen. Dat doen ze o.a. door de ontwikkeling van energiezuinige producten en het gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen. Daarnaast is MHI betrokken bij een aantal liefdadigheids- en educatieve programma’s over de hele wereld. Best een cool bedrijf, vind je niet? Heb je een groen en sociaal hart, dan is een Mitsubishi airco zeker wat voor jou.

Mini split: flexibele airco voor bedrijven en particulieren

Een van de belangrijkste producten in Mitsubishi Heavy Industries’ airconditioningportfolio is het kanaalloze minisplitsysteem. Deze systemen zijn een populaire keuze voor woningen en commerciële gebouwen omdat ze flexibele, efficiënte verwarming en koeling bieden. Je kunt met deze Mitsubishi airco’s verschillende ruimtes afzonderlijk van elkaar koelen en verwarmen. Dankzij het minimum aan leidingwerk gaat er vrijwel geen energie verloren in het proces. De mini-splitsystemen van MHI zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Advies en installatie

Bij Van den Brink Koeltechniek zijn we volledig op de hoogte van Mitsubishi airco’s. Of je nu voor een of enkele ruimtes in huis aan het kijken bent, een winkel of praktijkruimte wilt koelen en verwarmen of een hele verdieping in een kantoorgebouw, wij kunnen het aircosysteem ontwerpen dat jij nodig hebt. Dat niet alleen; we installeren ‘m vakkundig en regelen ook graag het onderhoud en de service. Zo ben je altijd zeker van een goed werkende Mitsubishi airco.

Ben je op zoek naar een Mitsubishi Airco?

Maak een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere ZwolleDrontenVaassenMeppelGenemuidenAlmereApeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen