Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Arnhem

De zomer, voor de meesten het favoriete seizoen, staat bekend als een periode van vakantie, barbecues en lekker warm weer. We gaan naar het strand, we zetten het zwembad op en we genieten op nog veel meer manieren van het warme weer. Tenminste, als de warmte buiten de deur blijft. Wanneer de hitte je woonkamer binnendringt, wordt het tijd op de airco in je woning in Arnhem aan te zetten. Niet alleen in de zomer is de split airco je beste vriend, ook in de winterperiode helpt de airconditioning je bij het behouden van een aangename temperatuur in je woning. Je kunt met behulp van de airco in je woning namelijk ook de binnenruimtes opwarmen, en ook nog op een duurzame manier. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek of lees hieronder meer informatie over een airco in je woning in Arnhem

Het hele jaar door een aangename temperatuur met airco verwarming in Arnhem

Het is algemeen bekend dat een airco je woning in Arnhem kan verkoelen wanneer de temperaturen weer beginnen op te lopen. Maar wist je ook dat een airco ideaal is om de ruimtes in je woning te verwarmen wanneer we te maken hebben met wat kouder weer? In de wintermaanden kun je de binnenruimtes van je woning dus brengen tot een perfecte temperatuur. Als jij ook altijd wilt genieten van een aangename temperatuur in je woning, ongeacht welk seizoen het is, dan is het installeren van een airco perfect voor jou.

Het ideale binnenklimaat door een airco in Arnhem

Niet alleen de temperatuur kan worden geregeld door een airco in Arnhem, maar ook de andere aspecten van het binnenklimaat kunnen in evenwicht worden gebracht door het laten installeren van een split airco in je woning. Hierbij kun je denken aan de luchtvochtigheid en de ventilatie in de binnenruimtes van je huis. Een airco filtert namelijk de lucht, zuivert de lucht en brengt de lucht tot de perfecte temperatuur, zodat jij altijd het ideale binnenklimaat kunt hebben in je eigen woning.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Waarom Van den Brink Koeltechniek?

De voordelen van het plaatsen van een airco in je woning in Arnhem zijn hierboven wel duidelijk gemaakt, maar waarom zou je ervoor moeten kiezen om Van den Brink Koeltechniek in te schakelen voor het installeren van je airco? Het plaatsen van een airco-verwarming vraagt om deskundigheid. Door een airco in je woning in Arnhem te laten installeren door een van de vakkundige monteurs van Van den Brink, kan de levensduur van de split airco enorm verlengd worden. Daarnaast ontvang je ook jaarlijks onderhoud aan je airco in Arnhem. 

Airco in Arnhem installeren? Schakel Van den Brink Koeltechniek in!

Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een airco in je woning in Arnhem? Schakel dan de vakkundige installateurs van Van den Brink Koeltechniek in. Je kunt contact opnemen door een vrijblijvende offerte in te vullen, een afspraak aan huis te maken of door te bellen naar 038 333 27 35 en binnen de kortste keren profiteer jij van de vele voordelen van een airco in je woning in Arnhem.  

Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Arnhem, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen