Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Baarn

Ben je op zoek naar een ideaal binnenklimaat? Wil je een airco die kan koelen en verwarmen? Dat kan met een airco in je woning in Baarn. Wanneer de zomer ten einde loopt en het koude weer ons land binnenkomt, zijn we op zoek naar manieren om ons huis te verwarmen. Waar moet je dan aan denken? Ook dan heeft Van den Brink Koeltechniek de oplossing, namelijk een airco in je woning in Baarn. Met een split airco kun je je woning niet alleen verkoelen, maar ook verwarmen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Baarn

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Verwarm en verkoel met een airco in Baarn

Wanneer je te maken hebt met warmte in je huis, kun je eenvoudigweg de binnenruimtes verkoelen door je airco in Baarn aan te zetten. Een airco is namelijk perfect voor verkoeling tijdens warme dagen. Maar wist je dat een airco ook kan verwarmen wanneer het koud is? Met een airco in je huis in Baarn zorg je altijd voor de perfecte binnentemperatuur.

Klimaatbeheersing in huis

Als je nadenkt over klimaatbeheersing, denk je al gauw aan temperatuur. Toch gaat klimaatbeheersing verder dan alleen het verkoelen of verwarmen van je woning met een airco uit Baarn. Klimaatbeheersing gaat namelijk om drie factoren: temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie. Als deze drie factoren in balans zijn, heb je de perfecte klimaatbeheersing in huis. Dit kun je bereiken met een airco in je huis in Baarn.

Laat je airco in Baarn installeren door Van den Brink Koeltechniek

Als je een airco in Baarn wilt laten installeren, wil je natuurlijk wel dat dit op de juiste manier gebeurt. De installateurs van Van den Brink Koeltechniek zijn NVKL erkend en vakkundig in hun werk. Als je het bedrijf Van den Brink Koeltechniek inschakelt voor de installatie van je split airco, ben je verzekerd van een duurzaam klimaatbeheersingssysteem waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Schakel Van den Brink Koeltechniek in voor je airco in Baarn!

Als je de knoop hebt doorgehakt en een airco in je huis in Baarn wilt laten installeren door Van den Brink Koeltechniek, profiteer je binnen de kortste keren van een perfect binnenklimaat met je eigen airco in Baarn. Neem contact op via 038 333 27 35 of stuur een e-mail naar info@vandenbrinkkoeltechniek.nl.

Maak een afspraak voor airconditioning in Baarn

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen