Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Barneveld

Voor de meeste mensen is de zomer het meest favoriete seizoen in het jaar. Tijdens dit seizoen genieten we volop van vakanties, barbecues en natuurlijk ook van het warme weer. Ten minste, als de warmte buiten de deur blijft. Wanneer de warmte onze woning binnendringt, kan verkoeling lastig te vinden zijn. Toch is er een eenvoudige oplossing: het installeren van een airco in je woning in Barneveld. Met een split airco profiteer je dan niet alleen van verkoeling in de zomer, maar met de airco-verwarming heb je het hele jaar een aangename temperatuur in jouw woning. De split airco kan namelijk jouw woning verkoelen en verwarmen. Klinkt dit als muziek in de oren? Schakel dan de specialisten van Van den Brink Koeltechniek in voor het installeren van een airco in jouw woning in Barneveld. 

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Barneveld

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Aangename temperatuur met een airco in Barneveld

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, kun je met het installeren van een airco in jouw woning in Barneveld zorgen voor de ideale temperatuur in jouw huis, niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Je kunt namelijk niet alleen verkoelen, maar ook verwarmen met de airco. Een airco-verwarming, uitgerust met een warmtepomp, zorgt ervoor dat de binnenruimtes van jouw huis altijd aangenaam aanvoelen.

Het ideale binnenklimaat met een airco in Barneveld

Bij het binnenklimaat in jouw woning komt wat meer kijken dan alleen de temperatuur. Er zijn namelijk meer factoren die in balans moeten zijn voor het ideale binnenklimaat in jouw woning, zoals luchtvochtigheid, temperatuur en ventilatie. Met het installeren van een airco in jouw woning in Barneveld zorg je ervoor dat je profiteert van een aangename temperatuur, gefilterde lucht en de perfecte hoeveelheid lucht in de binnenruimtes. Kortom, met een airco creëer je het ideale binnenklimaat.

Installeren van een airco door Van den Brink Koeltechniek

Heb je de knoop doorgehakt en wil je een airco in jouw woning in Barneveld laten installeren? Zorg er dan wel voor dat dit op de juiste manier gebeurt. Met de specialisten van Van den Brink Koeltechniek weet je zeker dat jouw airco-verwarming op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Onze vakkundige installateurs zijn namelijk NVKL erkend. Wil je meer weten over het installeren van een split airco in jouw woning? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek.

Zorgeloos blijven genieten van jouw airco in Barneveld

Wil je heerlijk en zorgeloos blijven genieten van jouw split airco? Zorg er dan voor dat jouw airco op de juiste manier wordt onderhouden. Dit kun je voor elkaar krijgen door jouw airco ieder jaar te laten controleren door een van onze installateurs. Jouw airco-verwarming wordt tijdens de check ook schoongemaakt, zodat jouw airco er weer probleemloos tegenaan kan. Daarnaast verleng je op deze manier ook de levensduur van jouw airco.

Interesse in een airco in Barneveld?

Heb je interesse in het laten installeren van een airco in Barneveld door de specialisten van Van den Brink Koeltechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 038 333 27 35 of vraag een offerte bij ons aan. Door de specialisten in duurzame klimaattechniek in te schakelen, geniet je binnen de kortste keren van het perfecte binnenklimaat dankzij jouw eigen airco.

Maak een afspraak voor airconditioning in Barneveld

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Barneveld, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen