Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Blaricum

Zorgen voor een comfortabele temperatuur in jouw huis wordt steeds belangrijker, vooral met de stijgende prijzen voor gas en energie. Gelukkig is er een duurzame manier om je huis te verwarmen, namelijk met een airco. Met een split airco kun je niet alleen de binnenruimtes van je huis koelen, maar ook verwarmen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek en vraag naar de mogelijkheden voor een airco in jouw woning in Blaricum.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Blaricum

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Verkoel en verwarm met airco in Blaricum

Het is belangrijk om het hele jaar door voor een aangename temperatuur in huis te zorgen. In de zomer kan het erg warm worden en in de winter kan het lastig zijn om de woning goed op te warmen. Gelukkig is er een oplossing: je kunt een airco in je woning in Blaricum laten plaatsen. Met een split airco met warmtepomp kun je namelijk het hele jaar door genieten van de perfecte temperatuur in huis. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek en vraag naar een airco voor jouw woning in Blaricum.

Volledige klimaatbeheersing met een airco in Blaricum

Een airco in jouw woning in Blaricum zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur, maar speelt ook een belangrijke rol bij het in balans brengen van de luchtvochtigheid en ventilatie in huis. De lucht in jouw woning wordt gefilterd en met de airco-verwarming krijg je de juiste hoeveelheid lucht in je binnenruimtes.

Onze service

Het installeren van een airco in jouw woning vereist de nodige kennis en ervaring. Onze NVKL erkende installateurs van Van den Brink Koeltechniek weten precies hoe een split airco op de juiste manier moet worden geïnstalleerd. Daarnaast kunnen onze vakkundige specialisten de levensduur van jouw airco-verwarming ook enorm verlengen met jaarlijkse onderhoudsbeurten. Je profiteert dus van onze uitgebreide service en expertise. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Een airco in Blaricum laten plaatsen?

Wil je graag een airco laten plaatsen in jouw woning in Blaricum? Schakel dan de hulp in van Van den Brink Koeltechniek. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 038 333 27 35 of door een e-mail te sturen naar info@vandenbrinkkoeltechniek.nl. Wij zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren een airco in jouw woning in Blaricum geplaatst wordt!

Maak een afspraak voor airconditioning in Blaricum

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen