Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Deventer

Deventer is een van de oudste steden van Nederland. Wanneer de zomer zijn intrede doet in ons land, kan het in de woningen van deze Hanzestad al snel heel benauwd worden. Om de warmte buiten de deur te houden, nemen we daardoor allerlei maatregelen. Denk hierbij aan het aanschaffen van ventilatoren, de vriezer volstoppen met waterijs of het plaatsen van zonwering voor het raam, maar waarom zou je niet kiezen voor een oplossing waar je het hele jaar de vruchten van plukt? Kies voor het plaatsen van een airco in je woning in Deventer. Met een airco zorg je niet alleen in de zomer voor een aangename temperatuur in je woning, maar ook in de winter kun je genieten van het perfecte binnenklimaat. Wil je ook het hele jaar door profiteren van de voordelen van een split airco? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek of lees hieronder meer informatie over het plaatsen van een airco in je woning in Deventer

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Deventer

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Koelen en verwarmen met een airco in Deventer

Deventer, de stad gelegen langs rivier de IJssel, staat bekend om zijn historische binnenstad met onder andere de Lebuïnuskerk en het stadhuis met zijn diverse bouwstijlen. Hoewel de gebouwen in Deventer er allemaal prachtig uitzien, hebben ze ook een keerzijde. Het krijgen van de perfecte temperatuur binnenshuis is niet altijd even eenvoudig. In de zomer is het moeilijk om de warmte buiten de deur te houden en in de winter kan het behoorlijk koud worden in je woning. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: het plaatsen van een airco in je woning in Deventer. Een split airco van Van den Brink Koeltechniek kan namelijk niet alleen zorgen voor verkoeling, maar in de winter kun je je woning ook verwarmen met een airco. Wil jij ook een airco-verwarming in je huis waar je het hele jaar door van profiteert? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek voor een airco in je woning in Deventer en kies voor de eenvoudige manier om je woning te koelen en verwarmen.  

De voordelen van een airco in je woning in Deventer

Een airco in je woning in Deventer kan zorgen voor een aantal voordelen. Naast het verhoogde comfort door de ideale temperatuur in je woning zorgt een split airco ook voor een gezonde leefomgeving. De airco-verwarming van Van den Brink Koeltechniek houdt namelijk het hele binnenklimaat in balans. Denk hierbij aan een goede ventilatie, de juiste luchtvochtigheid en de perfecte temperatuur. Verder draagt een airco in je woning in Deventer ook bij aan het besparen van energie. Een airco kan het energieverbruik van je woning verminderen door het gebruik van ventilatoren of klimaatsystemen te vervangen. Dit is omdat een airco efficiënter is in het afkoelen van een ruimte dan andere methoden. Ben je benieuwd naar alle voordelen van een airco in je woning in Deventer? Bekijk het op de website van Van den Brink Koeltechniek. 

Airco laten installeren in je woning in Deventer?

Heb je de knoop doorgehakt en wil je graag een airco laten installeren in je woning in Deventer? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek door contact op te nemen via 038 333 27 35 of door het contactformulier op onze website in te vullen. 

Maak een afspraak voor airconditioning in Deventer

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Deventer, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen