Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Ede

De zomer staat voor veel mensen bekend als het favoriete seizoen. Het is namelijk een periode waarin veel mensen op vakantie gaan, waarin we massaal genieten van barbecues en waarin het zonnetje zorgt voor warm weer. Er zijn echter ook keerzijden aan dit seizoen. De warmte van buiten kan namelijk ook je woning binnendringen en dat kan ervoor zorgen dat het lastig wordt om verkoeling te vinden. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: het installeren van een airco in je woning in Ede. Bij Van den Brink Koeltechniek zijn diverse airco’s te vinden die ervoor kunnen zorgen dat je in je woning het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. Wil je hier meer over weten? Schakel Van den Brink Koeltechniek in of lees hieronder meer informatie over het installeren van een airco.

 

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Ede

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Altijd een aangename temperatuur door een airco in Ede

Zoals je hierboven al kunt lezen, kan een airco ervoor zorgen dat je woning in de zomermaanden kan worden afgekoeld, zodat de binnenruimtes qua temperatuur aangenaam zullen aanvoelen. Daarnaast kun je ook verwarmen met een airco. Een split airco heeft namelijk de functie van airco-verwarming. Op die manier kun je met een airco in je woning in Ede de binnenruimtes van je huis in de wintermaanden opwarmen, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Nog meer voordelen door een airco in Ede

Een airco in Voorthuizen kan een grote bijdrage leveren aan de klimaatbeheersing in je woning. Zo kun je met een airco de temperatuur in je woning op een comfortabel niveau houden, zowel in de zomer als in de winter. Dit zorgt niet alleen voor een aangenamere leefomgeving, maar kan ook leiden tot lagere energiekosten. Daarnaast kan een airco ook helpen om de luchtvochtigheid in je woning op een gezond niveau te houden, wat kan bijdragen aan een betere luchtkwaliteit en het voorkomen van problemen zoals schimmelvorming. Kortom, een airco kan zowel op comfort als op praktische gebieden vele voordelen bieden.

Airco in Ede laten installeren? Neem contact op met Van den Brink Koeltechniek!

Wil je graag een airco laten installeren in je woning in Ede? Schakel dan de hulp in van het professionele bedrijf Van den Brink Koeltechniek! Van den Brink is gespecialiseerd in het plaatsen van onder andere een airco-verwarming, een split airco of een airco in je woning in Ede. Contact opnemen kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen of te e-mailen. Profiteer jij binnenkort van het perfecte binnenklimaat met een airco in je woning in Ede?

Maak een afspraak voor airconditioning in Ede

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen