Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Hilversum

Bent u op zoek naar een manier om de warmte in de zomer buiten de deur te houden, maar ook naar een manier om uw woning in de winter te verwarmen op een duurzame manier? Dan heeft u geluk. Met het laten installeren van een airco in uw woning in Hilversum kunt u beide problemen in één keer oplossen. Met een split airco kunnen de binnenruimtes van uw huis namelijk het hele jaar door op de perfecte temperatuur blijven. Wilt u hier meer over weten? Lees het hieronder of neem contact op met Van den Brink Koeltechniek over de airco in Hilversum

De perfecte temperatuur met een airco in Hilversum

Verkoeling zoek in de zomer of de binnenruimtes van uw woning verwarmen in de winter. Als u te maken heeft met extreme temperaturen lijkt dit misschien wel een moeilijke klus, maar de oplossing is heel eenvoudig. Laat een airco installeren in uw woning in Hilversum. De NVKL-erkende installateurs van Van den Brink Koeltechniek kunnen de airco-verwarming binnen één dag bij u installeren, zodat uw woning verkoeld kan worden in de zomer en u uw woning in de winter kunt verwarmen met de airco. Wilt u dus het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur in alle binnenruimtes van uw huis? Neem dan vandaag nog contact op met Van den Brink. 

Breng alle factoren van het binnenklimaat in evenwicht

Denkt u wel eens na over het binnenklimaat in uw woning? Natuurlijk bent u wel bekend met de temperatuur in uw woning, maar weet u ook hoe het ervoor staat met de luchtvochtigheid of de ventilatie in uw huis? Het draait bij klimaatbeheersing namelijk om drie factoren: 

  • Temperatuur
  • Luchtvochtigheid
  • Ventilatie

U kunt genieten van een perfect binnenklimaat als deze drie factoren op orde zijn. Dit kunt u nu zelf regelen door een airco te installeren in uw woning in Hilversum. Met een split airco geniet u dus niet alleen van een aangename temperatuur, maar ook van gefilterde lucht en de ideale luchtvochtigheid in alle binnenruimtes van uw woning. 

De installatie van de airco verwarming in Hilversum

Het installeren van de airco in uw woning in Hilversum is niet een koud kunstje. Het vraagt om deskundigheid, vakmanschap en ervaring. De installateurs van Van den Brink Koeltechniek zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en diploma’s, zodat de airco op de juiste manier geïnstalleerd kan worden. Dat is van groot belang voor de levensduur van uw airco-verwarming. Heeft u ook belang bij een zorgvuldige installatie van uw airco in Hilversum? Schakel dan een van de NVKL-erkende installateurs van Van den Brink in. 

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Service van Van den Brink Koeltechniek

Naast de juiste oplossing voor uw binnenklimaat en een vakkundige installatie van uw airco in Hilversum, bieden wij ook de juiste service aan, zodat u altijd snel geholpen kunt worden. Heeft u bijvoorbeeld een probleem met uw split airco? Dan staan wij binnen 24 uur bij u voor de deur. Heeft u belang bij jaarlijks onderhoud aan de airco-verwarming? Ook dan komen wij snel bij u langs. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste service bij uw airco in Hilversum. 

Airco laten installeren in Hilversum? Schakel Van den Brink Koeltechniek in!

U heeft de knoop doorgehakt. U wilt een airco laten installeren in uw woning in Hilversum. Zorg ervoor dat dit op een zorgvuldige manier gebeurd. Schakel dus de specialisten in van Van den Brink Koeltechniek. Dan wordt alles duidelijk gecommuniceerd en staat u niet voor verrassingen achteraf. Neem vandaag nog contact op zodat een installateur bij jou langskomt om de airco binnen 1 dag te installeren in Hilversum, Almere, Apeldoorn, Meppel, Genemuiden, Dronten, Hattem, Sneek, Heerde, Epe, Vaassen, Kampen of Zwolle.

Adviesgesprek inplannen