Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Hoogeveen laten installeren

Ben je op zoek naar manieren om de energiekosten van je bedrijf of woning in Hoogeveen te verlagen? Overweeg dan een airco van Van den Brink Koeltechniek te installeren. Al jarenlang helpen wij onze klanten in Hoogeveen en omgeving om van een comfortabel binnenklimaat te genieten. Onze airco’s hebben niet alleen een lange levensduur, maar kunnen ook binnen één dag geïnstalleerd worden. Bovendien zijn ze zeer rendabel en kunnen ze koelen én verwarmen met een ongekend efficiëntie-niveau. Door het gebruik van elektriciteit in plaats van gas, kun je niet alleen besparen op gasverbruik, maar ook goedkoper verwarmen. Zo kun jij snel genieten van de voordelen van jouw airco in Hoogeveen. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de meest duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Waarom Van den Brink Koeltechniek?

Om de ruimtes in jouw woning te verkoelen of te verwarmen is het verleidelijk om te grijpen naar mobiele airco’s en verwarmingen. Toch geldt voor alles dat goedkoop duurkoop is. Kies daarom voor een duurzame oplossing. Bij Van den Brink Koeltechniek kun je jouw woning verkoelen en verwarmen met airco op een energiezuinige manier. Daarnaast wordt de airco in Hoogeveen op een vakkundige manier geïnstalleerd door een van onze erkende monteurs en van tijd tot tijd wordt de airco-verwarming ook onderhouden. Meer weten over onze service? Bekijk het op onze website.

 

Bespaar energie door te verwarmen met een airco in Hoogeveen

Wanneer je jouw woning of bedrijfspand in Hoogeveen verwarmt met een airco, kun je aanzienlijk besparen op energiekosten. Onze duurzame airco’s kunnen namelijk zowel koelen als verwarmen, zonder gebruik te maken van gas en zeer energiezuinig. Moderne airco’s hebben vrijwel allemaal een verwarmingsfunctie. De energie die erin gaat, krijg je dubbel en dwars aan warmte terug. Zo kun je flink wat energie besparen bij jou in Hoogeveen. Ben je van plan om helemaal van het gas af te gaan, dan is het laten installeren van airconditioning een goede stap.

Hoe werkt het verwarmen met een airco?

Je denkt misschien dat een airco alleen gebruikt kan worden om te koelen, maar moderne airco’s hebben vrijwel allemaal een verwarmingsfunctie. In de verwarmingsmodus functioneert een airco als een hoogrendements-warmtepomp. De energie die erin gaat (elektriciteit) krijg je dubbel en dwars aan warmte terug. Wanneer je de airco in jouw ruimte in Hoogeveen laat verwarmen, krijg je meer warmte-energie dan dat je er aan elektriciteit instopt. Moderne airco-installaties, die we bij jou in Hoogeveen kunnen plaatsen, halen rendementen tot wel 400%.

Altijd een aangenaam klimaat met een airco in Hoogeveen

Onze duurzame airco’s zorgen voor het beste klimaat in elke situatie, of het nu gaat om een hete zomerdag of een kille winterdag. Naast koelen en verwarmen, ontvochtigen en zuiveren ze ook de lucht. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in elk merk airconditioning en zorgen voor een perfecte installatie van jouw airco in Hoogeveen. Om het beste binnenklimaat te blijven garanderen, zorgen we naast optimale installatie ook voor het nodige onderhoud.

Airco in Hoogeveen aanschaffen? Schakel Van den Brink Koeltechniek in!

Wil je het hele jaar door genieten van de ideale temperatuur in jouw woning? Schakel dan Van den Brink Koeltechniek in om een airco in jouw woning in Hoogeveen te installeren. Dit kun je doen door een afspraak te maken, een offerte aan te vragen of direct contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Profiteer jij straks ook van een airco in Hoogeveen?

Wij hebben al airco’s geplaatst in de regio in onder andere Hoogeveen, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen