Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Houten

Binnenstappen in een huis waar de temperatuur perfect aanvoelt, is als thuiskomen. Dit kunt u ook voor elkaar krijgen in uw eigen woning, want met het plaatsen van een airco in uw woning in Houten kunt u ook profiteren van de ideale temperatuur in alle ruimtes van uw huis. Niet alleen in de zomer, maar tijdens alle vier de seizoenen. Met een split airco kunt u namelijk zorgen voor verkoeling en verwarming. Wilt u meer weten over uw woning verkoelen of verwarmen met airco? Neem dan contact op met Van den Brink Koeltechniek of lees hieronder meer informatie over het plaatsen van een airco in Houten.

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Houten

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Verkoelen en verwarmen met een airco in Houten

Dat een airco in uw woning in Houten kan zorgen voor verkoeling, dat is algemeen bekend. Wanneer de temperaturen in de zomer weer op beginnen te lopen, kunt u met een druk op de knop weer zorgen voor verkoeling, maar wist u ook dat u er met een split airco voor kunt zorgen dat uw woning opgewarmd kan worden? In de herfst en winter hebben we al snel behoefte aan warmte en nu kunt u eenvoudigweg met uw airco-verwarming zorgen voor de ideale temperatuur in uw woning. Wilt u hier meer over weten? Vraag onze medewerkers dan naar de airco in Houten. 

Het perfecte binnenklimaat in uw woning

Naast het feit dat een airco in uw woning in Houten ervoor kan zorgen dat u het hele jaar door kunt profiteren van de ideale temperatuur in uw huis, zorgt een split airco voor nog meer voordelen op het gebied van uw binnenklimaat. De luchtvochtigheid en de ventilatie in uw woning kunnen namelijk ook optimaal worden geregeld door middel van een airco-verwarming. Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van klimaatbeheersing? Neem contact op met Van den Brink Koeltechniek. 

Airco in Houten laten installeren door een specialist

Het installeren van een airco in Houten laat u natuurlijk over aan een specialist. Bij Van den Brink Koeltechniek hebben we uitsluitend vakkundige medewerkers in dienst die op een deskundige manier uw split airco komen installeren. Daarnaast voeren onze specialisten regelmatig onderhoud uit aan uw airco in Houten. Op die manier heeft u met uw airco-verwarming de meest duurzame oplossing in huis.

Een airco in Houten laten installeren? Schakel Van den Brink Koeltechniek in!

Wilt u het hele jaar door genieten van perfecte klimaatbeheersing in uw woning? Laat dan een airco in uw woning in Houten installeren door de vakkundige medewerkers van Van den Brink Koeltechniek. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak voor airconditioning in Houten

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Houten, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen