Whatsapp icon

24-uurs service

Vakkundige monteurs

Snelle oplossingen

Airco in Huizen

Wilt u altijd een aangenaam binnenklimaat hebben in uw woning of op de zaak? Dat kan! Met een airco in Huizen zorgt u ervoor dat u het hele jaar door kunt profiteren van de perfecte temperatuur in alle binnenruimtes. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is de specialist op het gebied van duurzame klimaattechniek in te schakelen. Van den Brink Koeltechniek ontwerpt, installeert en onderhoudt airco’s voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wilt u meer weten over het installeren van een airco in uw woning in Huizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Van den Brink Koeltechniek

——————–

Van den Brink Koeltechniek heeft in december 2020 een heel aantal airconditioning installaties geplaatst, zowel in de huiskamers als op de bovenste verdieping van onze locatie in Zwolle. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat voor onze bewoners én onze verzorgers. Juist op warme dagen waar de warmte naar boven stijgt, zien we dat de airco’s voor een aangename temperatuur zorgen. Erg goede service en korte lijntjes, we zijn erg blij met het resultaat! – Huub Paus

Driezorg

Bespaar op je energierekening door te verwarmen met airco in Huizen

Met een airco van Van den Brink Koeltechniek ben je altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Een airco kan namelijk meer dan alleen verkoelen. Onze uiterst duurzame airco’s kunnen namelijk koelen én verwarmen. Onze monteurs zijn sterk in elk merk airconditioning. Wij plaatsen airco’s in onder andere woonhuizen, supermarkten en bedrijfsgebouwen.

Om het lage energieverbuik op peil te houden en de levensduur van de airco te verlengen, is onderhoud nodig. Onze monteurs zorgt naast de installatie ook voor het nodige onderhoud aan de airconditioning.

Altijd een aangename temperatuur met een airco in Huizen

De temperaturen in Nederland kunnen voortdurend veranderen. De zomers in Nederland kunnen snikheet zijn, waardoor het thuis niet uit te houden is en in de winter kan het steenkoud zijn in onze woningen waardoor het moeilijk wordt om de warmte vast te houden. Gelukkig is er een oplossing waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur in uw woning. Dat kan met een airco in uw woning in Huizen. Met een split airco kan uw woning namelijk worden gekoeld, maar ook worden verwarmd. Neem contact met ons op voor meer informatie over het creëren van een aangename temperatuur in uw woning. 

Het perfecte binnenklimaat met een airco in Huizen

Naast het creëren van de ideale temperatuur in de binnenruimtes van uw woning, kan een airco in Huizen uw hele binnenklimaat in balans brengen. Bij uw binnenklimaat kunt u dan denken aan de factoren temperatuur, ventilatie en luchtvochtigheid. Een airco in Huizen zorgt er dus voor dat u een aangename temperatuur heeft in uw woning, dat de lucht in uw binnenruimtes wordt gefilterd en ook dat u de juiste hoeveelheid vocht in de lucht heeft in uw huis. Kortom, u profiteert met een airco van het perfecte binnenklimaat.

Airco in Huizen laten installeren door Van den Brink Koeltechniek

Als u de knoop heeft doorgehakt, en u wilt een airco laten installeren in uw woning in Huizen, dan wilt u wel dat dit op de juiste manier plaatsvindt. De installateurs van Van den Brink Koeltechniek zijn NVKL erkend en vakbekwaam. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de installatie op de juiste manier zal plaatsvinden. Daarnaast kunt u de installateurs ook inschakelen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Met deze service kunt u de levensduur van uw airco in Huizen enorm verlengen. 

Interesse in een airco in uw woning in Huizen?

Wilt u graag dat er een airco in uw woning in Huizen wordt geïnstalleerd door de vakkundige installateurs van Van den Brink Koeltechniek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038 – 333 27 35, door te e-mailen naar info@vandenbrinkkoeltechniek.nl of door een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek aan te vragen. Profiteert u binnenkort ook van uw eigen airco in uw woning in Huizen?

Maak een afspraak voor airconditioning in Huizen

Maak direct een afspraak en vertel ons jouw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om een passende airco installatie voor jouw specifieke situatie te vinden. Bel ons op via 038 – 333 27 35 of stuur een e-mail. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Wij hebben al airco’s geplaatst in onder andere Huizen, Zwolle, Dronten, Vaassen, Meppel, Genemuiden, Almere, Apeldoorn  en Kampen.

Adviesgesprek inplannen